Mobiili.fi Kohuttu ResQ-ruoanpelastuspalvelu laajensi uusiin kaupunkeihin – palvelussa jo yli 5000...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2133
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Kuvankaappaus ResQ Club -sovelluksesta


  Reilu kuukausi sitten Helsingissä julkaistu ResQ-ruoanpelastuspalvelu toimii nyt myös Turussa, Jyväskylässä ja Espoossa.

  Suomalaisissa ravintoloissa menee hukkaan noin viidennes kaikesta syömäkelpoisesta ruoasta, eli 75 – 80 miljoonaa kilogrammaa vuodessa. ResQ-palvelun avulla ravintolat voivat myydä esimerkiksi lounastarjoiluistaan myymättä jääneen laadukkaan ruoan nopeasti ja helposti edullisina take away -annoksina lähiseudulla asuville tai työskenteleville käyttäjille. Palvelulla on tällä hetkellä yli 5000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja pääkaupunkiseudulla hävikkiruoan tarjoajia on jo yli 25. Päivittäin annoksia pelastetaan noin 200 kappaletta.

  Nyt ResQ on laajentunut myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, ensimmäisinä Jyväskylään ja Turkuun. Molempien kaupunkien omat ResQ-sivut Facebookissa on julkaistu tänään. Sivuilla tiedotetaan paikallisista ResQ-uutisista, kuten uusista tarjoajaravintoloista alueella.

  Jyväskylässä ensimmäisinä ravintoloina ovat mukana Taikuri, Mica’s, Muang Thai ja Lounaskahvio Pullapiste. Turussa ensimmäisinä ravintoloina mukana ovat Tårget, Fontana ja di Trevi.

  ResQ-palvelun tekniset ominaisuudet kehittyvät jatkuvasti. Palvelun käyttöliittymät toimivat nyt useammalla kielellä, ja käyttäjä voi valita hyvin tarkasti, millaisista tarjouksista haluaa itselleen ilmoituksia. Palvelua voi käyttää iPhone-sovelluksella tai nettiselaimella millä tahansa laitteella. Android-sovellus on kehitteillä.

  ResQ:n julkaisu sai aikaan kohua kuukausi sitten, kun toisen hävikkiruoan välittämiseen suunnitellun sovelluksen kehittäjä Bytebuffet ilmaisi tyytymättömyyttään. Heillä aiemmin toimitusjohtajana toiminut ja johdosta erotettu Tuure Parkkinen ehti julkaista ResQ-sovelluksen oman yrityksensä kautta ennen kuin Bytebuffet sai oman sovelluksensa valmiiksi. Bytebuffetin Lunchie-sovellusta ei ole vielä julkaistu.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju