Kohuttu ominaisuus palasi: AirPods-kuulokkeet voi nyt löytää sovelluksen avulla

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
Apple-Find-my-iPhone-AirPods-700x394.png

Etsi iPhone -sovelluksen kautta voi nyt myös etsiä AirPods-kuulokkeita.
Kuva: 9to5Mac.


Apple julkaisi eilen uuden iOS 10.3 -käyttöjärjestelmäversion, jonka voi ladata yhteensopiville iPhone-, iPad- ja iPod touch -malleille. Muiden uudistuksien ohella Apple on tuonut päivityksen Etsi iPhone -sovellukseen, joka tukee nyt myös AirPods-kuulokkeita.

Aiemmin tänä vuonna Apple poisti App Storesta kohun saattelemana Finder for AirPods –sovelluksen, koska Apple ei pitänyt sen konseptista. Nyt Apple on kuitenkin tuonut itse vastaavan ominaisuuden saataville. Ominaisuus kävi ilmi jo iOS 10.3:n betaversiosta, mutta nyt se on kaikkien saatavilla.

AirPods-kuulokkeet voi jäljittää siis joko Etsi iPhone -sovelluksella tai iCloudilla. Mikäli kuulokkeet ovat yhteydessä puhelimeen, käyttäjä voi laittaa kuulokkeet toistamaan ääntä, jotta ne löytyisivät. Huoneen tulisi olla kuitenkin kohtuullisen hiljainen, sillä aivan älyttömän kovaa ääntä pienistä nappikuulokkeista ei lähde. Mikäli ääntä ei kuule, näyttää sovellus myös kartalla, missä päin kuulokkeet ovat.

Mikäli iPhone ei ole enää yhteydessä AirPods-kuulokkeisiin, näyttää puhelin kartalla alueen, jossa ne ovat viimeksi olleet yhteydessä puhelimeen. Kun tätä aluetta haravoi, puhelin ilmoittaa, kun kuulokkeisiin on saatu yhteys.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom