Mobiili.fi Kohti uutta sukupolvea: jopa 30 Snapdragon 820 -puhelinta jo työn alla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2145
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Qualcommin tämän hetken huippupiiri on Snapdragon 810, joka tarjoaa tehoa lukuisille älypuhelinmarkkinoiden kärkimalleille. Monien katseet ovat kuitenkin jo sarjan seuraavassa piirisukupolvessa. Näihin lukeutuvat nähtävästi myös itse laitevalmistajat.

  Kiinalaisten lähteiden mukaan Qualcomm-johtaja Frank Meng on avannut tämänhetkistä tilannetta tulevan Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin suhteen. Mengin kerrotaan paljastaneen, että jopa 30 uuden sukupolven älypuhelinta on jo suunnitteluvaiheessa. Kaikkien näiden puhelinten on tarkoitus hyödyntää Snapdragon 820 -piiriä.

  Meng ei paljastanut, mitä laitevalmistajia suunnniteltavien laitteiden takaa löytyy. Viime vuosien perusteella on kuitenkin turvallista olettaa, että potentiaalisten Snapdragon 820 -asiakkaiden joukko muodostuu useista alan tunnetuimmista toimijoista. Näitä voisivat olla muun muassa HTC, LG ja Sony.

  Lisäksi GforGames mainitsee, että Samsung saattaa jo testata Snapdragon 820 -piiriä omissa laboratorioissaan. Korean teknologiajätin uskotaankin olevan ensimmäinen, joka on saanut uusia mallipiirejä käsiinsä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju