Kobo ereaderit

Keskustelu osiossa 'Tabletit', aloittaja Coypu, 29/9/13.

 1. Coypu

  Coypu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  22/4/07
  Viestit:
  401
  Tykkäykset:
  71
  Puhelinmalli:
  LG G5, Surface 3 LTE
  Onko kellään foorumilaisista kokemusta Kobon e-bok readereistä? Itse kiinnostuin tuosta Kobo Aura HD mallista. Lähinnä kiinnostuksen aiheuttivat 7 tuuman näyttö, tarkkuus ja valaisumahdollisuus.

  Itselläni ei ole kokemuksia lukulaitteista, olen käyttänyt tablettia, alkojaan N710:ä, lukemiseen jo aika kauan. Huono puoli tabletissa on ulkona lukeminen. Ereadereissa oli taas alussa puutteena valaisun järjestäminen.

  Luen paljon ja nyt on alkanut kiinnostaa satsata kunnolliseen laitteeseen. Kiinnostaisi tietää valaiseeko tuollainen laite liikaa yöllä lukiessa. Nyt kun laittaa tabissa FB readerista taustan mustaksi, tekstin siniseksi ja valot niin pienelle kuin vaan saa niin ei häiritse vaimoa. Saa lukea vaikka aamun asti ツ

  Kertokaa jos on kokemuksia, hyviä tai huonoja, tai jotain mitä pitäisi ottaa huomioon.
   
 2. ekirjailija

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/9/13
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N9
  lukulaitteista

  Moi!

  Joo näistä on jonkun verran kokemusta ja kiinnostusta.
  lukulaitteet ovat ylivoimaisia kun käyttötarve on kirjojen lukemista, eikä muuta.

  Itsellä on jo toista vuotta vanha sonyn PRS-650 ja hyvin se vastaa tarpeeseen. Tuon mallin jälkeiset uudistukset ovat lähinnä olleet wlan toiminnon vakiintuminen laitteissa, sekä nyt näissä uusimmissa (Mainitsemasi kobo, cybook ja sony esim.) on parantunut näyttöjen tarkkuus ja lisätty valaistus näytölle.

  Valaistus kuulostaa toimivalta mallilta, kun ei taida ympäristöä valaista vaan näyttöä. Lisäämättä yhtään silmän rasitusta.

  Takaisin noihin kokemuksiini. E-ink näytön hyvä luettavuus, Laitteiden keveys ja ehdottomasti akun kesto, joka venyy jopa kuukausiin mielummin kuin päiviin tai tunteihin kuten tableteissa ovat tärkeimmät syyt lukulaitteiden käyttöön.

  Tässä näin aluksi omia ajatuksia ja kokemuksia aiheesta.
   

Jaa tämä viestiketju