KiviKaudesta ÄlyAikaan

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja 7868, 19/3/15.

 1. 7868

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/3/15
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  tiiliskivi
  Hei, Matkapuhelinfoorumi!

  Aikani on tullut hankkia ensimmäinen älypuhelimeni, ja tulevan ulkomaanmatkani vuoksi mieluiten viikon sisällä.

  Ensimmäisenä käytännön kriteerinäni on, että laitteeseen pystyy estämään tietyistä numeroista tulevat puhelut. Riittää että kun epätoivotusta numerosta tulee puhelu, että puhelimeni ei tietenkään hälytä, mutta lisäextrana olisi semmoinen että pystyn tietämään edes jälkeenpäin nämä yritetyt puhelut. "Anoppi tms" soittaessaan sitten saisi ilmoitusta että -valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä-, tms.

  Se niistä jamesbond-vaatimuksista.

  -----------

  Tavanomaisiksi ominaisuuksiksi en edellytä järinkään erikoisia kameraominaisuuksia ja musiikinkuuntelu-speciaaleja yms. Sen sijaan nettiin pääsy saisi olla jouhevaa sekä itse puhelimella, että pöytäkoneeseen "liitettynä".
  En todellakaan tunne 2010-luvun,kaan tekniikoita käytännössä edes välttävästi, ja tietoni on hämärän peitossa että kuinka tuo teknisesti menee että kännykkäliittymällä onnistuu oman pöytäkoneen käyttö.. Jos joku tykkää tyrkätä minulle tiivistetyn tietoiskun siitä aiheesta, niin kuuntelen mieluusti.

  Olen ikäni käyttänyt lähinnä Nokian luureja, poiketen aika ajoin testaamassa muidenkin yleisimpien valmistajien kännyjä -90 luvulla yms. Siihen nähden vanhanmallinen "Nokialainen käyttöliittymälogiikka" olisi siltä osin nyt ensimmäinen valintani, niin paljon kuin sitä nykyajan malleissa on olemassa.

  Kiitos jo etukäteen  terv: nimim. Kiireinen matopeliexpertti kuka ei ole ikinä pitänyt älykännyä kädessään

  PS: Myöskin liittymämallia saa ehdottaa. En puhu paljoa, mutta asuntooni kun ei saa kiinteää laajakaistaa niin puhelimen kautta pöytäkoneeseen kulkeva nettiyhteys saisi olla jetsulleen. Nyt käytössäni on aika lailla pätkivä 20€/kk mokkula.
  Ja, kalleimmista malleista en perusta, mutta luuri tulisi olemaan käytössä vuosien ajan.
   
 2. 7868

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/3/15
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  tiiliskivi
  , nakkisormisena tekstinsyöttö tulisi tapahtua joko laitteen omalla "kynällä"(?) tai ihan oikealla, omalla "Kynällä".

  Tosi kookkaat puhelimet eivät kiinnosta. Sekin on kriteeri tärkeimmästä päästä.
   
 3. JAK Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  1/3/07
  Viestit:
  2408
  Tykkäykset:
  356
  Osta käytetty Android jossa on takuuta. Uudehkoja saa puoleen hintaan uuden hintaan verrattuna. Siihen asennat vaikka Black List Pron johon syötät numerot joiden et halua hälyttävän.
   
 4. Kontrolli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  14/9/12
  Viestit:
  1586
  Tykkäykset:
  720
  Puhelinmalli:
  Apple + Huawei
  Käy kokeilemassa mikä kolmesta käyttiksestä tuntuu hyvältä. Itse en tekisi sitä virhettä että ostaisin mahdollisimman edullisen, koska sillä saa sitten edullisen kokemuksen ja väärän kuvan koko hommasta.
  Jos budjetti olisi esim.200- 300 niin sillä saa jo esim. JAK:n ehdottaman ratkaisun, tai uuden Lumian (735/830) tai Android puolelta Honor 6:sen. Honorissa on mielestäni hyvä ja simppeli käyttis, toki Symbianiin verrattuna käytettävyydeltään ihan mikä vaan on parempi :)
  Liittymän valintaan vaikuttaa toki käyttö sekä missä puhelinta käyttää , mutta parilla kympillä kuussa saa melkein kaikilta operaattoreilta 4g:n reilulla/rajattomalla puheajalla, niin taas käyttö on sujuvampaa
  Käy räpläämässä miltä eri kokoiset puhelimet tuntuvat käteen ja miltä käyttöjärjestelmät tuntuvat. Ja kyllä ne myyjätkin jotain liikkeissä tietävät :)
   

Jaa tämä viestiketju