1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Kingstonin viestit?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja matek, 26/1/07.

 1. matek

  Liittynyt:
  12/7/06
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Ostin kesällä Kingstonin 128mb muistikortin ja vasta nyt muutin viestit tallentumaan muistikortille. Tässä tulikin eräs hauskuus esille. Kortilta löytyi joitain vanhoja viestejä, jotka eivät todellakaan ole minun lähettämiä. Numerot olivat outoja tai siis lähinnä pitkiä ja nimet joihin viestejä oli lähetetty oli suht itämaisia, chun li jne. Lisäksi viestit olivat englannin kielisiä ja parissa oli vain niitä ihmeen neliöitä. Lisäksi oli yksi luonnos suomen kielellä, jota en myöskään ollut kirjoittanut. Kortti oli avaamattomassa paketissa. Onko muilta löytynyt vastaavaa. Sainko kenties jonkun käytetyn kortin "uutena"?
   
 2. Balrog

  Liittynyt:
  11/1/07
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung S+
  :eek: Kuulostaa suht hullulta..

  Vie kortti takaisin kauppaan, kysy mikä mättää ja vaadi uusi. (tai isompi ;) )
   
 3. matek

  Liittynyt:
  12/7/06
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Siis tuskin viestit ovat puhelimesta kortille siirtyneet? Ei muuten, mutta olen jo kameralla formatoinut kortin pariin kertaan ja ehkä tietokoneella kerran. Viestitkin ovat ajalta 5-11.12.2005.
   
 4. muokkedee Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Tuskin se myyjäliike osaa sanoa mitään. Kysyjä kertoo, että pakkaus oli avaamaton. Ja muistikortin pakkauksia ei saa auki kuin saksilla, jos niilläkään.
   
 5. matek

  Liittynyt:
  12/7/06
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Jos oikein muistan niin hampailla ja pienellä väkivallalla tuo aukesi :) Mutta ei kait ne viestit ole voineet yhtäkkiä siirtyä jostain puhelimen pimeistä sokkeloista tuohon kortille? Kännykät joissa käytin korttia olivat kylläkin käytettyjä. :/
   
 6. _matson

  Liittynyt:
  15/1/07
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  N80
  Vähän samanlainen tapaus tapahtui kaverilleni, kun muistaakseni hänen uudessa samsungin puhelimessaan taisi olla muutamia viestejä jo valmiiksi. Ei siis mitään luonnosviestejä vaan ihan että joku olisi lähettänyt niitä.
   

Jaa tämä viestiketju