1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

kiitoksia!

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja speak101spell, 12/10/03.

 1. speak101spell

  Liittynyt:
  25/9/03
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  Nerokasta! op-logon tosiaan sai korvattua pisteellä, mutta vielä se häämöttää ruudun alareunassa kun on näytön säästäjä päällä, siitä sitä varmaan ei saa hävitettyä??.....mutta homma aukesi kyllä pirusti kun sain nämä data suitet ynnä muut pelaamaan ja itseni vielä niitä hieman ymmärtämään. Oli kyllä kieltämättä pieni shokki kun vaihdoin nokian "simppelin ja valmiiksi purrun" maailman siemensin "kovat jätkät tekee kaiken itse" ajatukseen, mutta kyllä se ahaa-elämys vaan on jotain!
   
 2. kaarle

  Liittynyt:
  7/9/02
  Viestit:
  200
  Tykkäykset:
  0
  Laitoitko tosiaan sen transparent.gif tiedoston logoksi? Itse en kyllä tuota pistettä löydä kun näytönsäästäjänä on analoginen kello. Kokeilin myös kuvalla, mutta ei vain osu tuo mainitsemasi piste näkökenttään (tosin näköni ei kyllä ole niitä parhaimpia).
   
 3. Saukki Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2966
  Tykkäykset:
  0
  Sama havainto itselläni.
   
 4. speak101spell

  Liittynyt:
  25/9/03
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  tarkennusta sen verran että kun puhelin on "aktiivi" tilassa dna tunnusta ei näy ja logona näkyy vain se piste, sitten kun näytön säästäjä pomppaa päälle niin se onkin taas dna logona ja hain kyllä juuri sen tiedoston mistä oli puhe.
   

Jaa tämä viestiketju