Mobiili.fi Kiire koitui kohtaloksi: LG G4:n Marshmallow-päivitykset keskeytettiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2109
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G4


  LG on päättänyt näyttää muille laitevalmistajille mallia nopeiden päivitysten saralla. Yhtiö aloitti nimittäin LG G4 -puhelinten Android 6.0 Marshmallow -päivitysten jakamisen jo viime viikolla. Päivitykset aloitettiin Puolasta. Ikävä kyllä päivitykset on nyt jouduttu keskeyttämään odottamattomien ongelmien vuoksi.

  Puolan LG:n virallisella Facebook-sivulla on ilmoitettu, että G4:n Marshmallow-päivitykset on väliaikaisesti keskeytetty. Käyttäjänimi numros nappasi kommentista kuvakaappauksen ja jakoi sen Redditissä.

  LG:n mukaan päivitysten keskeytyksen syynä ovat ”tekniset seikat”. Oletettavasti päivitykseen on siis eksynyt jokin bugi, jonka yhtiö haluaa korjata ennen jakelun jatkamista. Toisaalta selityksen yleinen tarkkuustaso jättää tilaa myös muille ongelmille.

  Ajantasaiset ja nopeat päivitykset ovat alati toivotumpia, sekä tietoturva- että muista syistä. Samalla olisi toki suotavaa, ettei päivityksiin eksyisi liian nopean aikataulun vuoksi käyttäjien arkea häiritseviä ongelmia. Toivottavasti Puolan jakelun katkaisseet ongelmat ratkeavat nopeasti, jotta LG-käyttäjät niin Puolassa kuin muuallakin pääsevät uusimman Android-version pariin.

  [​IMG]
  LG G4:n päivitykset keskeytettiin Puolassa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju