Mobiili.fi Kiinnostavatko Galaxy Note5 ja S6 edge+? Samsung tarjoaa kurkkaukset uutuksien ominaisuuksiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Galaxy S6 edge+ ja Galaxy Note5


  Samsungin uudet huippupuhelimet – Galaxy Note5 ja Galaxy S6 edge+ – julkistettiin viime viikolla. Jo tuolloin laitteista saatiin ensimmäiset mainosmaiset esittelymateriaalit, mutta nyt Samsung on julkaissut informatiivisempia hands-on-tyylisiä videoita molemmista puhelimista.

  Uusilla videoilla käydään läpi molempien puhelimien mittoja ja joitakin avainominaisuuksia kädestä pitäen. Kyseessä onkin varsin hyvä tapa saada parempaa tuntumaa laitteiden olemukseen ja tarjontaan. Kiinnostuneet löytävät videon sekä Note5:stä että S6 edge+:sta tämän artikkelin lopusta.

  Galaxy S6 edge+ on suurempi versio Samsungin tämän vuoden kaarevanäyttöisestä lippulaivapuhelimesta. Mobiilin ensikatsauksen perusteella kyseessä on edelleen laadukkaan oloinen laite, jonka parannukset edeltäjään nähden ovat kuitenkin melko pieniä.

  Galaxy Note5 taas jatkaa Samsungin tuttua jättipuhelinten sarjaa. Tälläkin kertaa puhelimen myyntivaltti on uusimman teknologian lisäksi S Pen -kynä. Näillä näkymin Note5 ei kuitenkaan ole tulossa Eurooppaan.

  Meille saapuvan Galaxy S6 edge+:n myynti alkaa Suomessa 4. syyskuuta. Puhelimen hinta on versiosta riippuen joko 899 tai 999 euroa.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju