Mobiili.fi Kiinnostaako mobiilinettisi nopeus? Netflix julkaisi Fast-mittarinsa myös Androidille ja...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Netflixin FAST iPhonessa.


  Videosuoratoistopalvelu Netflix on julkaissut aiemmin fast.com-verkkosivuna tarjoamansa verkkoyhteyden yksinkertaisen nopeusmittauksensa nyt myös sovelluksena Androidille ja iOS:llä varustetuille Apple-laitteille eli muun muassa iPhonelle ja iPadille.

  Netflixin Fast erottuu muista nopeusmittareista erityisesti selkeydellään. Mukana ei ole turhuuksia, vaan vain yksinkertaisesti lukema mittaushetken verkkoyhteyden latausnopeudesta. Fastin yksinkertaisuus näkyy myös siinä, että se kertoo vain latausnopeuden alaspäin verkosta eikä lähetysnopeutta ylöspäin verkkoon.

  Totuus yksinkertaisen ulkokuoren alla on kuitenkin toinen. Netflix on nyt sovellusversioiden julkaisun yhteydessä myös seikkaperäisesti selvittänyt nopeusmittarinsa toimintaa ja toteutuksen arkkitehtuuria blogimerkinnässään. Tavoitteena on luonnollisesti ollut tarkkojen ja johdonmukaisten tulosten saavuttaminen nopean toiminnan sekä selkeän ulkoasun lisäksi. Fast hyödyntää nopeusmittauksessaan Netflixin palvelimia, joilta se tekee kokeenomaisen latauksen.

  Netflixiä käyttäjien verkkoyhteyden nopeus kiinnostaa tietenkin sen palvelun videon laadukkaan toistumisen osalta. Netflix voi viitata ohjeissaan käyttäjät testaamaan verkkoyhteytensä Fastilla, mikä voi paljastaa mahdollisen ongelman olevan yhteydessä, ei Netflixissä. Lisäksi Netflix puolestaan voi mittaustulosten perusteella ymmärtää paremmin, minkä operaattoreiden kanssa sen pitäisi tehdä lisää yhteistyötä palvelunsa toiminnan parantamiseksi.  FAST Android-laitteille Google Playssa

  FAST Apple-laitteille App Storessa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju