Mobiili.fi Kiinalaisvalmistajat Applen jalanjäljissä – myös Oppolta puhelin julki

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Ehdimme vasta kertomaan Vivon uusista X6- ja X6 Plus -malleista, kun samanaikaisesti myös Oppo on julkaissut oman A53-puhelimensa. Vivon tapaan Opponkin puhelin tuodaan myyntiin pelkästään yhtiön kotimarkkinoilla Kiinassa, joten puhelinta kaipaavien suomalaisten on turvauduttava kansainvälisten verkkokauppojen apuun.

  Ulkonäön osalta Oppo jatkaa pitkälti Vivon aiemman esittelemällä linjalla ja on ottanut puhelimeensa selvästi vaikutteita Applen aiemmista iPhone 6 -malleista. Aivan yhtä ilmeistä kopiointi ei ole kuin Vivon tapauksessa, mutta verrattuna Oppon aiempiin puhelimiin, ei uuden designin inspiraatiolähde jää epäselväksi.

  Teknisten tietojen osalta Oppo A53 sijoittuu älypuhelinten parempaan keskiluokkaan ja käyttää muun muassa 5,5 tuuman FullHD-näyttöä, 64-bittistä Snapdragon 616 -suoritinta ja kahden gigatavun RAM-muistia. Kameroiden osalta puhelimen takakamerassa on kolmentoista megapikselin kenno ja etukamerassa megapikseleitä on viisi. Tallennustilaa puhelimessa on mallista riippuen 16–128 gigatavua.

  Julkistuksen yhteydessä Oppo ei paljastanut uuden puhelimensa hinnoittelua tai myyntiintulohetkeä, joista kummastakin saadaan lisätietoja vasta tulevaisuudessa.

  Ensimmäiset puhelimesta julkaistut lehdistökuvat ovat nähtävissä alta. Lisää kuvia ja tarkempia teknisiä tietoja voi katsoa Oppon virallisilta nettisivuilta (kiinan kielellä) tai Phone Radarista (englannin kielellä).

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju