Mobiili.fi Kiinalaisvalmistajan uutuuspuhelimet kuin suoraan Applen suunnittelupöydältä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kiinalainen Vivo on tänään esitellyt kaksi uutta Android-puhelinta, joiden muotoilu ja värivaihtoehdot ovat suorastaan häpeilemättömän Apple-henkisiä. Uutuudet kulkevat nimillä X6 ja X6Plus, ja tarjoavat Android-puhelimelle kohtuullisia speksejä.

  Vivo X6 on varustettu 5,2-tuumaisella AMOLED-näytöllä, kun taas X6Plussan näyttö on kooltaan 5,7-tuumainen. Tarkkuus molemmissa on Full HD -tasoa, eli 1920 x 1080 pikseliä, ja sisältä löytyy MediaTekin MT6752 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia molemmissa neljä gigatavua ja sisäistä tallennustilaa X6:sta löytyy 32 gigatavua, kun taas Plus-versiossa on 64 gigatavua. Erikoisuutena X6Plussta löytyy myös erillinen Yamahan valmistama äänipiiri. Kumpainenkin laite on varustettu yhdistetyllä SIM- ja muistikorttipaikalla, joka mahdollistaa joko kaksi SIM-korttia tai yhden SIM-kortin ja muistikortin. Kamerat puhelimissa on varustettu kahdeksan ja 13 megapikselin kennoilla, kumpainenkin malli on 6,6 millimetriä paksu ja myös sormenjälkitunnistimet laitteista löytyy. Käyttöjärjestelmänä on Android 5.1:n pohjalta kehitetty Funtouch OS.

  [​IMG]

  Rungon materiaali molemmissa Vivon uutuuksissa on alumiinin ja magnesiumin seosta, ja kuten muotoilu, myös värivaihtoehdot ovat iPhoneista tuttuja, eli hopea, kulta ja ruusukulta. Hintaa X6:lla on Kiinassa 2600 juania, eli noin 360 euroa, kun taas X6Plussan hinta on 3200 juania, eli reilut 440 euroa. Uutuuksista kertoi GSMArena.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju