Mobiili.fi Kiinalaisvalmistajan tuleva puhelin vuotokuvassa – huhuissa todella tehokas pikkupuhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Oikeasti pienet ja oikeasti tehokkaat Android-puhelimet ovat viime aikoina käyneet kovin vähiin, kun Sonyn Xperia Z -sarja ja samalla myös sen Compact-mallit tulivat tiensä päähän viime vuonna. Kiinalainen Xiaomi saattaa kuitenkin tuoda toivoa pienten tehopuhelimien ystäville.

  Tätä nykyä huippuluokan ominaisuuksilla ja tehoilla varustetut Android-puhelimet tuppaavat käyttämään reilustikin yli viisituumaisia näyttöjä, mutta hiljattain verkkoon pääsi vuotamaan kuva, jossa väitteen mukaan esiintyy pienellä näytöllä varustettu Xiaomin puhelin. Kuvaan liittyy huhu, jonka mukaan vielä virallisesti esittelemätön laite olisi varustettu 4,3-tuumaisella näytöllä ja Qualcommin tehokkaalla Snapdragon 820 -järjestelmäpiirillä.

  Nykypäivän mittapuulla pienen näytön resoluutioksi mainitaan 1280 x 720 pikseliä, mutta näytön koko huomioon ottaen kyseessä on varsin asiallinen tarkkuus. Muita huhuttuja ominaisuuksia ovat kolmen gigatavun RAM-muisti, 32 gigatavun sisäinen tallennustila, 13 megapikselin takakamera sekä laitteen etupuolelta löytyvä sormenjälkitunnistin. Laitteen hinnaksi Kiinassa on huhuttu noin 1800 juania, eli noin 245 euroa.

  Mikäli huhu todella pitää paikkansa, ja kuvassa esiintyvä pieni tehopakkaus myyntiin saapuu, voi Xiaomin puhelinvalikoimaa kutsua varsin laajaksi, kun yläpäästä löytyy jo peräti 6,44-tuumaisella näytöllä varustettu Mi Max.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju