Mobiili.fi Kiinalaisvalmistajan iPhone-jäljitelmät uudistuivat – Vivo X7 ja X7 Plus julkaistiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2165
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Kiinalainen Vivo ei välttämättä länsimaissa ole kovinkaan tunnettu nimi, mutta se kapusi keväällä jo maailman viidenneksi suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi. Vivon taustalla on BBK Electronics, joka omistaa myös kaksi muuta älypuhelinmerkkiä, nimittäin Oppon ja OnePlussan. Viikonloppuna Vivo julkaisi kotimaassaan kaksi uutta keskisarjan puhelinta, X7:n ja X7 Plussan.

  X7 ja X7 Plus ovat seuraajia viime marraskuussa julkaistuille X6- ja X6 Plus -malleille. Välissä ehdittiin keväällä esitellä lähinnä paremmilla äänipiireillä varustetut X6S ja X6S Plus, mutta nyt nähdyt uutuudet ovat jo perusteellisemmin uudistettuja malleja.

  [​IMG]

  Ulkokuoren muotoilu sekä kultainen ja ruusukultainen väritys ovat edelleen silkkaa Applea, mutta varsinaisia klooneja Vivot eivät kuitenkaan ole. Malleista pienempi on X7, jonka näytön koko on 5,2 tuumaa, isomman X7 Plussan näytön ollessa 5,7-tuumainen.

  Molempien mallien varustukseen kuuluu Full HD -tarkkuuden näyttö, Snapdragon 652 -järjestelmäpiiri, neljän gigatavun RAM-muisti sekä 64 gigatavun tallennustila. Isommasta mallista tulee tarjolle myös 128 gigatavun tallennustilalla varustettu versio.

  [​IMG]

  X7 on varustettu 13 megapikselin takakameralla sekä 3000 milliampeeritunnin akulla ja on 7,2 millimetriä paksu, kun taas isompi X7 Plus sisältää 16 megapikselin kameran sekä 4000 milliampeeritunnin akun ja on 7,4 millimetriä paksu. Käyttöjärjestelmänä molemmissa on Vivon oma Funtouch OS, joka pohjautuu Android 5.1 Lollipopiin. Myös sormenjälkitunnistin löytyy molemmista, ja se sijaitsee nyt kotinäppäimessä, kun edeltäjissä se vielä sijaitsi takakannessa.

  X7:n myynti Kiinassa alkaa tällä viikolla 2498 juanin, eli vajaan 340 euron hinnalla. X7 Plussan myynti alkaa ensi viikolla, ja sen hinta paljastetaan tuolloin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju