1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Kiinalaisvalmistajalta erikoinen kutsu älypuhelinjulkistukseen – lähetti paketissa Nokian...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  Kiinalaisvalmistaja Meizu yllättää jälleen.

  Meizu on kutsunut paikallista mediaa paikalle julkistustilaisuuteensa 5. syyskuuta, mutta kutsu on varsin erikoinen. Paketissa kutsutuille on nimittäin lähetetty Nokian E71-puhelin, täysnäppäimistöllä varustettu puhelin vuodelta 2008.

  [​IMG]
  Nokia E71 Meizun kutsussa.


  Meizun kutsusta kertoo muun muassa GizmoChina.

  E71 oli aikanaan varsin arvostettu puhelin – erityisesti sen laitteisto sai kehuja, vaikka ohjelmisto ja kosketusnäytöttömyys olivatkin jo jättämässä sen iPhonen ja Androidin jalkoihin.

  Meizun E71:n lähetyksen on ajateltu viittaavan tulevan puhelimen bisnesominaisuuksiin. Luvassa voi olla suurikokoinen Meizu Max -älypuhelin tai Meizu Pro 7.

  Meizu ei kuitenkaan ole edes ensimmäistä kertaa asialla lähettämässä Nokia-puhelinta kutsunsa mukana. Viime vuonna Meizu lähetti kutsunsa osana Nokia 1110 -peruspuhelimia.

  Mahdollisesta Nokian ja Meizun välisestä huhuttiin myös laajasti viime vuonna, mutta ilmeisesti nämä mahdollisesti käydytkin keskustelut eivät lopulta johtaneet mihinkään.

  Nokia on kertonut, että sen nimi palaa älypuhelimiin lähiaikoina yhteistyössä ex-nokialaisten perustaman HMD globalin kanssa. Nokia on lisensoinut tavaramerkkinsä ja patenttejaan HMD globalille, joka on tuomassa markkinoille Android-älypuhelimia ja tabletteja ja sijoittamassa niiden markkinointiin jopa 500 miljoonaa dollaria.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju