Mobiili.fi Kiinalaisvalmistaja vilautti: Windows 10 -puhelin oikealla numeronäppäimistöllä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Toistaiseksi kovin tuntematon kiinalainen Keyever on julkaissut sosiaalisessa mediassa tietokonemallinnettuja kuvia väitetystä tulevasta puhelinmallistaan. Yhtiö kertoo valmistelevansa uuden Windows 10 Mobile -puhelimen tuotantoa.

  Mielenkiintoiseksi tämän Windows-puhelimen tekee sen perinteitä kunnioittava fyysinen numeronäppäimistö. Siitäkin huolimatta, että isoilla kosketusnäytöillä varustetut puhelimet ovat vallanneet markkinat lähes täysin, on fyysisillä näppäimistöilläkin etunsa ja kannattajansa.

  [​IMG]

  Kovin tarkkoja tietoja laitteesta Keyever ei kertonut, mutta laitteen ominaisuuksiin mainitaan kuuluvan 3,5-tuumainen 1280 x 720 pikselin AMOLED-näyttö, kuusiytiminen suoritin, kaksi SIM-korttipaikkaa sekä 3000 milliampeeritunnin akku.

  [​IMG]

  Kuvien perusteella laitteessa näyttäisi mahdollisesti olevan myös Always-On -näyttö ja näytön alla sijaitseva Windows-näppäin lienee sormenjälkitunnistin. Lisäksi laitteen sivussa erottuu kolme painiketta, joista yksi saattaisi olla kameralle omistettu.

  [​IMG]

  Kiinalaisvalmistajan mallikuvista uutisoinut MSPowerUser-sivusto mainitsee, että kyseessä on vielä tuntematon valmistaja, joten kuviin ja lupauksiin kannattaa suhtautua varauksella. Mikäli laite kuitenkin tuotantoon pääse, voisi se hyvinkin päätyä liikemiesten taskuihin täydentämään Microsoftin tuottavuutta painottavaa ekosysteemiä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju