Mobiili.fi Kiinaan parempi Galaxy Note7 kuin tänne – syynä raaka kilpailu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7 mustana värivaihtoehtona.


  Samsung on tuomassa Kiinan markkinoille suuremmalla RAM- ja tallennusmuistikapasiteetilla varustetun version uudesta Galaxy Note7 -huippupuhelimestaan kuin muille markkinoille.

  Mobiililiiketoimintaa Samsungilla vetävä DJ Koh vahvisti asian Galaxy Note7 -tilaisuudessa Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa.

  Vuotoja ja puhetta 6 gigatavun RAM-muistilla sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennusmuistilla varustetusta paremmasta Galaxy Note7 -versiosta on kuultu aiemminkin. Ennen viime viikon Galaxy Note7 -julkistusta paremman version tuloa myös tänne pidettiin mahdollisena, mutta lopulta Samsung julkisti Galaxy Note7:stä globaalisti vain version, jossa on 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia.

  Samsungin Koh’n mukaan Kiina on saamassa suuremmilla muisteilla varustetun Galaxy Note7:n, koska paikalliset älypuhelinvalmistajat markkinoivat aggressiivisesti suuremman kapasiteetin muisteja omissa malleissaan.

  Suuremman RAM-muistin ja tallennusmuistin tarpeellisuus voidaan kyseenalaistaa – tallennusmuisti on muutenkin laajennettavissa Note7:ssä jopa 256 gigatavun microSD-korteilla eikä suuremmalle RAM-muistillekaan ole vielä huutavaa tarvetta kuin äärimmäisimmissä käyttötapauksissa, minkä lisäksi suurempi RAM-muisti voi myös kuluttaa hieman enemmän virtaa ja laskea näin toiminta-aikaa.

  Galaxy S6:n useamman eri tallennusmuistivaihtoehdon jälkeen microSD-muistikorttipaikan tehtyä paluun sekä Galaxy S7 / S7 edgen että nyt Galaxy Note7:n yhteydessä Samsung on päätynyt myymään laajasti vain yhtä varianttia, S7:n osalta 32 gigatavun ja Galaxy Note7:n osalta 64 gigatavun tallennusmuistilla. Tämä miellyttää jakeluketjua, sillä sen varastointitarpeita tukku- ja jälleenmyyjätasolla vähäisempi eri varianttien määrä helpottaa.

  Galaxy Note7 on tulossa Suomessa myyntiin ja toimituksiin 2. syyskuuta. Ennakkomyynti on alkamassa ensi tiistaina 16. elokuuta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju