Mobiili.fi KGI: iPad Air 3 tulossa keväällä – ei 3D Touchia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2168
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPad Air 2 on jo yli vuoden ikäinen malli. Seuraaja saattaa olla tulossa ensi keväänä.


  Kun Apple viime syyskuussa esitteli uusia laitteita, ei uusien iPad Pron ja iPad mini 4:n rinnalla nähty iPad Air 3:a, vaan viime vuonna esitelty Air 2 jäi edelleen 9,7-tuumaisten iPadien kärjeksi. Tekniikaltaan päivitetty iPad Air 3 saattaakin olla tulossa ensi keväänä, mikäli tuoreeseen analyytikkoraporttiin on uskominen.

  Muun muassa 9to5Mac uutisoi, kuinka KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo on lähestynyt sijoittajia raportilla, jonka mukaan Apple olisi aikeissa esitellä uuden iPad Air 3:n ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Odotettavissa on jonkinlaisia uudistuksia laitteen sisuksiin, mutta iPhone 6s -malleissa nähtyä 3d Touchia, eli paineentunnistavaa kosketusnäyttöä ei uuteen iPadiin kuitenkaan kannata odottaa. Syyksi Kuo mainitsee tuotannon kapasiteetin, sillä hänen mukaansa juuri 3D Touchin vaatima tekniikka on pullonkaulana myös iPhone 6s -mallien tuotannossa.

  Kuon mukaan uusi iPad olisi tulossa vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Jo aiemmin on huhuttu, että Apple esittelisi uuden pienen iPhonen sekä toisen sukupolven Apple Watchin maaliskuussa, ja niinpä myös uusi iPad voitaisiin nähdä samalla kertaa. Toinen mahdollisuus esitellä iPad Air 3 voisi olla Applen vuotuisessa WWDC-tapahtumassa kesäkuun alussa.

  3D Touchiin liittyen Kuo myös mainitsee, että ensi syksynä esiteltävä iPhone 7 tulee todennäköisesti käyttämään kosketuksen tunnistuksessa samaa teknologiaa kuin nykyiset iPhone 6s -mallit.

  Erillisessä sijoittajille suunnatussa viestissä KGI Securities mainitsee, että se ennustaa Applelta odotettua pienempiä iPhonen toimitusmääriä ensi vuodelle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju