Kevyt autosarja HKP-500 (C55, S55) ja virrankulutus

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja TeroPee, 14/6/03.

 1. TeroPee

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  Tuli tuossa hommattua C55:lle autoon kevyt autosarja HKP-500.

  Nyt sitten heräsi kysymys. Kuluttaako tuo laitos virtaa kun se on kiinni auton tupakansytyttimen paikalla, mutta puhelin ei ole kiinni siinä? Eli voiko se tyhjentää auton akun "omia aikojaan"?

  Tod. näk. se ei vie virtaa eli sitä uskaltaisi pitää siinä paikallaan ihan huoletta aina, mutta haluan varmistaa asian asiantuntevammilta henkilöiltä.

  Tero
   
 2. Horus

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/03
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  En ole varma asiasta, mutta luulisin että se ei tyhjennä akkua. Eihän se ole päälläkään kuin puhelintä käyttäessä (??). En tunne laitetta kovinkaan hyvin, mutta jos siinä ei ole mitään virtanäppäintä/-kytkintä, ei sen pitäisi tyhjentää akkua.

  Voihan se tosin jonnin verran syödä virtaa, mutta tuskimpa niin paljoa, että auto ei startaisi viikon tai jopa kuukauden seisonnan jälkeen. Onkait laitteen suunnittelussa otettu huomioon noin ilmeinen seikka, joka voisi aiheuttaa ongelmia käyttäjälle.

  En ole kyllä kuullut, että autolaturitkaan olisivat tyhjentäneet akkua. Kannattaa kuitenkin kysästä asiasta myyjältä tai lähimmästä huoltoliikkeestä. Luulisi heidän tietävän asiasta jotain.
   
 3. TeroPee

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  Jokusen viikon on nyt tuo sarja ollut paikallaan ja koko ajan kiinni tupakansytytinlaturissa. Vielä on toistaiseksi auto lähtenyt kivuttomasti käyntiin joten näyttää siltä, että ei se virtaa vie jos ei puhelin ole letkussa kiinni.

  Noin sivuhuomautuksena, on muuten pirun näppärä ja kätevä laitos! Ei ole enää paluuta nappikuulokehässäkkään.
   

Jaa tämä viestiketju