Ketjutettujen tekstiviestien syöttäminen käsin

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Juzt, 2/2/10.

 1. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Terve,

  Kysyisin semmoista, että osaako kukaan neuvoa kuinka (jos mitenkään) ketjutetun tekstiviestin saa lähetettyä "käsin", itse olen ainakin siinä käsityksessä että ketjutettu tekstiviesti on vain normaali tekstiviesti jossa on alussa joku tagi joka kertoo sen kuuluvan yhteen jonkun toisen viestin kanssa (vai). Wanhat puhelimethan näyttävätkin nuo tuolla tavalla.

  Eli tietääkö joku miten nuo tagit menevät, ja onko niitä mahdollista lähettää "käsin" yksinkertaisesti kirjoittamalla oikea alku tekstiviestiin. Lähinnä olisi tarkoitus lähettää ilmaistekstiviestejä jotka eivät moista tuoe ketjutettuina koodaamalla nuo oikeat tagin pätkät mukaan.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Yksinkertaisin ohje on laittaa SIM sellaiseen luuriin joka tukee ketjutettuja, mutta mahdatko tarkoittaa ilmaisviesteillä jotain web palvelua ? jossa palvelun tarjoaja tarjoaa vain lomakkeen johon voi kirjoittaa viestin, etkä pääse suoraan SMS keskuskeen dataa lähettään ?
   
 3. irritus

  irritus Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  1819
  Tykkäykset:
  317
  Puhelinmalli:
  Nokia 6630, 700, N-Gage, Siemens M35
  Ketjutetun tekstiviestin kirjoitus käsin onnistuu ainoastaan mikäli käyttämäsi palvelu ottaa vastaan viestit binääri- tai heksadesimaalinotaatiolla. Joudut muuntamaan viestitekstisi ensin 7-bittiseksi, siitä 1071 bitin yhtäjaksoiseksi bittivirraksi ja edelleen 4-bitin ryppäinä heksadesimaaliseksi. Kun olet saanut heksadesimaalipuuron kirjoitettua, voit lähettää palaset esim. päätteeseen liitetystä kännykästä tai mokkulasta.

  Web->SMS palvelun kautta tämä pääsääntöisesti ei ole mahdollista.

  Ketjutettujen viestien formaattiin tutustumisen voit aloittaa vaikka tästä artikkelista:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Concatenated_SMS
   

Jaa tämä viestiketju