Ketjutekstiviestien vastaanotto-ongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Iijii, 25/5/05.

 1. Iijii

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/5/05
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Terve,

  Tarvitsisin vähän helppiä kännykkäni kanssa. Ostin Nokia 2600:n helmikuussa luotettavaksi peruskännykäksi. Muuten on hyvin toiminut mutta tekstiviestien vastaanottamisessa on pieni pulma.

  Ketjuviestit (siis pidemmät kuin 160 merkkiä, ja näitä "tuetaan" ainakin lähettäessä vielä 9 viestin ketjuihin asti) saavat puhelimen välillä sekoilemaan, eli ei tosiaankaan aina mutta silti häiritsevän usein. Viesteistä saattaa siis tulla vain alkuosa perille ja loppuun teksti "(osa viestistä puuttuu)" .

  Pari kertaa on myös käynyt niin että uuden vastaanotetun viestin sijaan näytölle on ilmestynyt sen sijaan vanha viesti mukamas uutena eikä sitä uutta viestiä löydy mistään, ainoa merkki on se että se vastaanotetun viestin "kirje"-symboli palaa ruudulla.

  Lyhyesti sanottuna haluaisin siis saada varmasti joka kerta viestit luuriin eikä mitään tynkiä tai vanhojen uusintaversioita. Kyllä tommonen perustoiminto pitäisi olla Nokialla hallussa, ärsyttävää kun viestit ei tule kunnolla perille. Tyttöystäväkin nauraa hienon samsunginsa kanssa kun aina joutuu kyselemään että mitäköhän siinä viestissä sitten sanottiinkaan. Siitä vois koitua pahempikin riita jos menee vastaamaan sokkona "Juu, totta kai kulta" kaikkiin viesteihin joista ei näe kuin alkuosan.

  Muuten siis ihan ok toimiva luuri ollut mutta tämä bugi syö kyllä käyttökelpoisuutta roimasti.

  Pitäisikö siis puhelimen käyttis("softa") päivittää? Kertokaa toki mitä tälle asialle voisi tehdä, ajattelin ensin kysyä täältä ennenkuin aloitan sen aina yhtä hauskan noksun huoltolinjalle soittelun. Ehkä se pitäisi viedä suoraan valtuutettuun huoltopisteeseen kuitin kera?

  nimim. "aina nää bugiset osuu mulle"
   

Jaa tämä viestiketju