Mobiili.fi Kestävässä uutuuspuhelimessa erikoinen kamera – ”Tulossa joka toiseen puhelimeen markkinoilla”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Cat S60


  Bullitt on ottanut varaslähdön MWC:n odotettuihin puhelinjulkistuksiin ja paljastanut uuden Cat S60 -älypuhelimen. Iskuja ja uittamista kestävä puhelin on saanut lisäominaisuudeksi lämpökameran.

  Caterpillar-puhelimet on tunnettu nimenomaan kestävyydestään. 4,7-tuumainen Cat S60 jatkaa samaa linjaa. Uutuus kestää pudotuksen asfaltille 1,8 metristä ja tunnin uimareissun enintään viiden metrin syvyydessä. Muihin perusominaisuuksiin lukeutuvat kahdeksanytiminen Qualcomm Snapdragon 617 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennustilaa, kookas 3 800 milliampeeritunnin akku ja Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä.

  [​IMG]Cat S60:n todellinen erikoisuus on kuitenkin sen lämpökamera. Pääasiassa ominaisuus on suunnattu ammattilaiskäyttöön. Bullittin tuotepäällikkö Pete Cunningham antoi CNBC:n haastattelussa esimerkeiksi savuisessa asunnossa suunnistavan palomiehen ja lämpöjälkien avulla todisteita keräävän poliisin.

  Samalla yhtiö uskoo, että lämpökamerateknologialla on käyttöä myös kuluttajien elämässä. Cunninghamin mukaan vastaavaa teknologiaa löytyy viiden vuoden sisällä joka toisesta puhelimesta markkinoilla: ”Tämä on alalle mullistava askel.”

  Cat S60:n myynti alkaa myöhemmin tänä vuonna. Puhelimen hinnaksi on asetettu 649 euroa.

  [​IMG]
  Cat S60

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju