Kestävä ja luotettava?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Bounce, 12/9/10.

 1. Bounce

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/9/10
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Olen jo pitkään etsinyt sopivaa kännykkää korvaamaan todella vanhan 5100:n, mutta kun uudet eivät oikein vastaa, mitä etsin ja haut ovat vähän vääränlaisia omiin tarpeisiini, ajattelin kysellä täältä. Seuraavat ovat kaikkein tärkeimmät ominaisuudet:
  - kestää kolhuja ja roiskeita
  - käytettävyys ja luotettavuus (eli ei virheitä, toimii kohtuullisella alueella, ei vuodessa kulu huonoksi jne.)
  - pitkä akunkesto
  - kohtalaisen pienikokoinen
  - mielellään musiikkisoitin ja 3,5 mm liitäntä (en kyllä käytä ensisijaisena mp3-soittimena)

  Olen aina pitänyt eniten Nokiasta, joten mieluiten sieltä. Muusta voi sanoa, että qwerty-näppäimistö on ihan OK, mutta ei välttämätön (kunhan näppäimet toimii kunnolla), ei missään nimessä (ellei nyt ihan poikkeustapaus) kosketusnäyttö, ulkonäöllä ei periaatteessa väliä, mutta tietenkin plussaa... Nykyään vaikuttaa kyllä siltä, että halvimmat on parhaan näköisiä. Lisäksi esim. sähköposti itselleni aivan turha, kamerankin osalta käytän mielummin oikeaa, kuin kännykkää. Muut mediajutut nyt on siinä ja siinä, netti ja gps nyt voi jopa joskus tullakin käyttöön, mutta ihan hyvin olen tähänkin asti pärjännyt ilman. Em. 5 kohtaa tärkeimmät.

  Hinta nyt voi jotain reilu 200, jopa 300 olla, mutta veikkaan että näin vähällä tarpeella ei varmaan edes sinne asti nouse? Mielellään jossain 150 paikkeilla.

  Kiitos jo etukäteen :)
   
 2. kaBu

  kaBu Truu Apöl Faniboi

  Palaute - 100%
  44   0   0

  Liittynyt:
  21/7/09
  Viestit:
  6181
  Tykkäykset:
  2800
  Puhelinmalli:
  iPhone X Silver
  kolhuja ja roiskeita kestäviä ei nyt kovin montaa markkinoilla ole..mutta jos siitä viitsii tinkiä niin suosittelen ehdottomasti nokia e72 tai sitten pienempi ja ilman qwertyä oleva e52..ja ainakin mielestäni e72 todella tyylikäskin vaikka ei ihan e71 veroinen..sekin voi toki tulla kysymykseen jos hieman vanhempi luuri kelpaa.
   
 3. MiCO

  MiCO Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  31/3/04
  Viestit:
  1178
  Tykkäykset:
  2
  Jos oikeasti kestävän haluat, niin katsele Sonim mallistoa.
   

Jaa tämä viestiketju