kestääkö pölyä ja kolhuja

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja AA, 27/11/05.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. AA

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/05
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Kuinka hyvin w800 kestää kolhuja ja pölyä.

  Kaikenlaiset nahkakotelot on persiistä, joten alkaako pölyä tunkemaan näppisten ja näytön alle ajan myötä... Ennen olen käyttänyt lähinnä nokian vaihtokuorisia, joita pääsee putsailemaan. Edellinen 5100 oli kyllä oikein ultimatumkestävä. Ei sitä saanu rikki vaikka yritti.

  Parin viikon ikäinen w800 tietysti helähti lattialle parista metristä. Muistikortti irtosi ja etukuori nousi toisesta kulmasta, mutta sen sai napsautettua paikoilleen takas, tosin aivan lievästi jäi pullottamaan reunasta. Näytön alle pääsi hiipimään muutamat pölyhiukkaset, jotka tietysti on äryttäviä. Saako niitä mitenkään pois avaamatta. Viimeksimainittua tuskin suositellaan kotikonstein. Täytynee olla tyytyväinen, ettei mitään hajonnut. Hyvät tyylipisteet kuitenkin moisesta kolhusta, vaikka rakenne muuten on hieman natiseva (takakansi ja akun kansi).

  - piti mennä w800-keskusteluun, sori
   
 2. jubbe

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/11/05
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  Mulla tipahti kans puuparketille jostain lähes parin metrin korkuudesta. Tippu onneks takakuori edellä, eikä käyny mitään :).

  Tosiaan takakuorien narinat häiritsee vähän muakin. Hopean väriset napit näytön alapuolella voisivat myös olla astetta jykevämmät.
   
 3. jpjk

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/10/04
  Viestit:
  445
  Tykkäykset:
  2
  Tämänkin olisi voinut liitää W800i kokemukset-threadiin...

  Mutta itselläni tipahti Belgiassa mukulakivetykselle kädestä (alkoholilla ei ollut osuutta asiaan...) ja tuli 3 pientä lovea reunoihin, ei naarmuja eikä mitää. Pari kertaa tippunu kädestä lattialle ja hyvin toimii.

  Tuohon takakuoren narinaan auttaa se, että teippaa akun päälle palan teippiä ja survoo sen sinne alle. Kummasti katoaa natinat.

  Sen olen huomannut, että linssisuojuksen väliin menee hiekkaa. Ainakin itselläni rahisee kun sitä avaa ja sulkee. Lisäksi se on löystynyt melkoisesti, kun ne 3 nyppylää siinä avaus"napissa" ottaa aina farkkujen taskunreunaa kiinni ja suojus avautuu kun yrittää vastata puhelimeen. Selvästi parin millin tyhjä liikerata kyseisessä "napissa".
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju