1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Kesäremmi bugaa

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja veppis, 10/7/02.

 1. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9360
  Tykkäykset:
  196
  Täytyy kyllä nostaa oikein hattua miten Soneralla osataan kikkailla.

  05.07. tuli viesti, jossa sanottiin kesäremmipalvelun olleen tiltissä 04.- 05.07, ja viestit kadonneet bittiavaruuteen. Mahtavaa. No onneksi niistä ei kuulemma sentään laskutettu. Jee! Oma tappio oli ilmeisesti kolme viestiä.

  Ainoa lohtu tuossa bugisessa palvelussa on viestien halpuus.
   
 2. nhk_ Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2682
  Tykkäykset:
  0
  Tästä on purjattu aikaisemminkin, ja edelleen olen sitä mieltä, että jos saa jotain halvalla -ei voi odottaa sen toimivan niin kuin kalliimpi...

  Ja kai ihmiset kuitenkin tärkeimmät asiat hoitaa edelleen puhelulla?
   
 3. jukra Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  3066
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Z5
  Minulla olivat kaikki viestit menneet tuolloinkin perille.
  -Kerran ihan kesän alussa ilmeisesti yksi viesti jäänyt matkallee, tuostakaan ei täyttä varmuutta(vastaanottaja kännissä..).
   
 4. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9360
  Tykkäykset:
  196
  Toki on keskusteltu aiemminkin.

  Minusta alennuksen olisi voinut toteuttaa ilman tuota bugista palveluakin. Ei ole mitään estettä alentaa tekstiviestien hintoja ilman, että täytyy laittaa pystyyn kesäremmin kaltainen palvelu. Vai väitätkö kenties muuta? ;)

  Olisin tyytynyt pienempäänkin alennukseen, jos kikkailu olisi jätetty pois, mutta kun Sonera nyt kerran on säästökuurilla... :p
   
 5. nhk_ Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2682
  Tykkäykset:
  0
  Ei, en väitä muuta, mutta tilanne on se mikä se on ja me emme kai siihen voi vaikuttaa.. *hiljaisen miehen protesti*

  Tekstiviestithän ovat operaattorille täällä Suomessa se oikea lypsävä lehmä, mutta hinnoissa olisi silti tarkistamisen varaa, jopa ihan ilman remmi-palveluja. Sille operaattorille nostan hattua joka ensimmäisenä laskee hinnan tuohon lähelle 5centin hintaa, ja se hinta koskee niin verkon sisäisiä kuin muihinkin verkkoihin lähteviä. Tuskin tekevät tappiota vielä tuollakaan hinnalla.

  Lihotetaan nyt operaattorit hyvään kuntoon, jospa ne joskus saa tarpeekseen... *haaveunia*
   
 6. Gospelist

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  349
  Tykkäykset:
  0
  Kesäremmi? Hmm, huomaa etten ole koskaan ollut Soneran asiakas, ts. en tiedä mikä palvelu on kyseessä. Ilmeisesti kuitenkin liittyy tekstiviesteihin, mutta voisiko joku selvittää tänne tai PM:ään... kiitos! :)
   
 7. Bird Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Gospelist: palvelulla voi lähettää ihan tavallisia tekstiviestejä viiden sentin hinnalla ennalta määriteltyihin numeroihin (max. 10 kpl, voi muuttaa ja saavat olla minkä tahansa kotimaisen operaattorin). Erona tavalliseen on se, että viestin alkuun pistetään vastaanottajan nimi, kirjain tai millä sitten onkin rekisteröinyt palveluun minkäkin numeron. Viestit lähetetään numeroon 15123, josta ne sitten menevät perille. Remmiä voi käyttää/hallinnoida myös netistä käsin, jolloin muutokset ovat maksuttomia. Netistä viestien lähettäminen toimii periaatteessa hyvin samaan tapaan kuin esim. Speedytomatolla.
  Palvelun käyttö on alun pienen opettelun jälkeen todella helppoa ja ainakin mulla toimivuudessa ei ole ollut moitteen sijaa. Ainoa huono puoli on se, että ilmaista puheaikaa ei saa käyttää kesäremmiviestihin.

  Tuliko nyt selväksi? =)
   
 8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Varsin ymmärettävä mutta naurettava sovellus. Tekisivät vaikka uuden sms keskuksen numerolla missä hinta korkeintaan 2c viesti. nykyinen hinnottelu on tulonsiirtoa operaattorille.
   
 9. Ammattilainen Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4933
  Tykkäykset:
  19

  Kyllä kai ne Soneralla ovat laskeneet viisaasti sen varaan, että suuri osa asiakkaista ei viitsi/halua/osaa aktivoida ja käyttää kesäremmipalvelua, vaan tekstaa niillä normaaleilla 0,13/0,17 euron hinnoilla. Näin operaattori saa enemmän rahaa, kuin tilanteessa, jossa hinta on automaattisesti 0,05 euroa/viesti.

  nhk_:n kaipaama edullinen tekstailumuotohan on jo olemassa ainakin kovasti viestejä lähetteleville. Radiolinjan Tandem Aina Tekstari-liittymässä on kiinteä hinta viesteille 15 euroa/kk. Siihen sisältyy 300 viestiä, jolloin yksi viesti maksaa viisi centtiä. Jos laittaa esimerkiksi 200 viestiä kuukaudessa, silloin hinnaksi tulee 7,5 centtiä/viesti. Ja jos laittaa yli 300 viestiä kuukaudessa, kolmen sadan yli menevät viestit laskutetaan seuraavassa kuussa 0,12 euroa/kpl. Ja viestithän saa lähettää kaikkiin operaattoreihin samalla hinnalla.
   
 10. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Luin jostain lehdestä Soneran tuotepäällikön haastattelun ja hän vihjaili, että Kesäremmistä voisi tulla ympärivuotinen palvelu, vähän samantyyppisesti kuin kotisoitto.
   
 11. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9360
  Tykkäykset:
  196
  Et sattuisi muistamaan mistä lehdestä ja milloin? Olisi kiva lukaista tuo haastattelu.

  Joka tapauksessa täytyy sanoa, että en ole kyllä tyytyväinen, jos moinen kikkailu on vaihtoehtona Soneran normaalille riistohinnoittelulle.

  Mikäli Sonera ei muuten alenna oman verkon ulkopuolelle meneviä tekstiviestejä, niin taidan alkaa harkita kilpailevia vaihtoehtoja.
   
 12. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Taisi olla viime viikolla iltasanomissa se pieni puhelinhaastattelupalsta alkusivuilla.
   
 13. jukra Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  3066
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Z5
  Sielähän se tai sitten Iltalehdessä. Perjantain tai lauantain lehti, toisessa ihmeteltiin miksi Kesäremmi ei ole toiminut ja toisessa oli selitys ja vihjaus että saattaapi palvelusta tulla ympärivuotinen.
   
 14. nhk_ Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2682
  Tykkäykset:
  0
  Tuo on muuten ihan pätevä palvelu, mutta käsittääkseni käy aika kalliiksi viestittely jos jonain kuukautena ei tule lähetettyä juuri kovin montaa viestiä, kun ei viitsi ihan tyhjänpäiväisiäkään viestejä laitella.. Toistaiseksi pysyttelen kesäremmin käyttäjänä, katsotaan mitä tulevaisuus tuo.
   
 15. Ammattilainen Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4933
  Tykkäykset:
  19
  Niinhän se tietysti on, että palvelu kannattaa sitä paremmin, mitä enemmän laittaa viestejä. 125 viestiä kuukaudessa on se raja, jonka jälkeen tulee säästöä normaaliin Tandem Aina liittymään verrattuna. Paljon kuitenkin löytyy erityisesti nuoria, joilla on ihan säännöllisesti 250 - 300 viestiä kuukaudessa. Heillehän tämä palvelu on kehitettykin.
   
 16. Esa Isopahkala

  Esa Isopahkala Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  7667
  Tykkäykset:
  1421
  Puhelinmalli:
  Nexus 5x, Lumia 1020
  Milloinkahan näemme dna:lta uuden vallankumouksellisen liittymätyypin dna Teksti, jolla voi lähettää rajoituksetta tekstiviestejä kaikille operaattoreille, hinta 39 e/kk?
   
 17. --- Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  Sinä kauniina päivänä voisin uudelleen dna:n hankkiakkin.
   
 18. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos Operaattorit maksavat toisilleen (suomessa) SMS:in välittämisestä viaraaseen verkkoon. niin siinähän kiva homma fuusion takia Soneran pääkonttorilla työttömyys uhan alla oleville hakea nippu DNAn kortteja ja alkaa lähetteleen Soneran verkkoon SMS viestejä, palkka tietenkin muutettas tulos pohjaiseksi (0.005e/SMS)
   
 19. Gospelist

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  349
  Tykkäykset:
  0
  LOL ;D minä en kyllä tuollaista ottaisi, kun ei noita viestejä ihan noin paljon tule lähetettyä.
   
 20. Bird Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Niin, mitenköhän on, että mahtavatkohan maksaa terminointeja vai eivät? Joskus kyselin tätä asiaa foorumilla, mutta en saanut yhtään vastausta.

  Himotekstaajista muuten: pikkusiskoni sai vähän aikaa sitten yhden kuun laskulle 701 viestiä ihan normaalihinnoin (nyt vaihtoi RL:n tekstariliittymään kun mahdollisuudesta muistutin), mahtaakohan olla jo tuo 701 jonkin sortin ennätyksiä?

  No ei se varmasti ole ennätys, mutta kertokaapas joku, jos tiedätte jonkun lähetelleen vaikka yli tonnin tai olette jopa itse kyenneet moiseen saavutukseen. Ja mitään dna:n maratooneja ei nyt sitten lasketa eikä myöskään jotain firman ilmaisia liittymiä tms. :)
   

Jaa tämä viestiketju