Kertokaas käyttökokemuksia Motorola accompli 008:sta?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Joke78, 16/5/03.

 1. Joke78

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/5/03
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  Otsikko sen kertoo. Kertokaas millainen käyttää pidemmän päälle, miten akku kestää käytössä ja onko hyvä hankinta läppärin kaveriksi? Mitä Motorolan lisävarusteet muuten maksaa (korvanapit, datakaapelit, akut ym) ja saako yleisesti puhelinliikkeistä? Kestääkö antenninnysä käyttöä murtumatta juuresta? Tästä on huonoja kokemuksia kahdesta aikaisemmasta ulkoantennilla olevasta puhelimesta :(
   
 2. Clockwork

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/1/03
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Itse puhelinkäytössä se on kömpelö(kosketusnäyttö ei ole kovin kätevä)vaikka muuten puhelin on ominaisuuksiltaan aika kattava. Akku kestää noin 2-4 päivää riippuen käytöstä. Tosin puhelimessa saa automaattisen virrankatkaisun yöksi jolloin akun saa kestämään pidempään. Se pitää vaan muistaa käynistää aamuisin. Läppäriin ja lisävarusteiden hintaan en osaa ottaa kantaa, mutta myyntipakkauksen mukana tulee hf, datakaapeli, pc-ohjelmisto, akku, nahkakotelo, akku sekä pöytälaturi missä voi luurin lisäksi ladata lisäakun
   
 3. Peurasaari

  Peurasaari Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  30/10/02
  Viestit:
  1033
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+
  en viitsinyt uutta ketjua aloittaa museokamppeelle, mutta asiaan. löysin komerosta joskos jostain voittamani Motorola A008 Accomplin paketti oli vielä täysin avaamaton. Sinetit rikki ja kone esille. Nyt se tuossa laturissa latailemassa ja gprs asetuksien kanssa olen paininut jo tunnin kohta. En saa toimimaan sitten en millään.

  Täältä löytyineden ohjeiden avulla yritin mukailla soneran asetuksia mutta ei ota onnistuakseen.

  Puhelin on sammutettu välillä ja apn on vaihdettu internet. Idea alkaa itseltäni loppumaan. Enpä muista milloin olisi tarvinnut kysyä apua asetuksiin, mutta ei keksi missä vika.
   
 4. must1

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  167
  Tykkäykset:
  0
  Näin kävi minullekin vuosia sitten. Aluksi toimi ok, sitten viikkoja myöhemmin ei gprs-yhteys onnistunut millään. Mutta se siis toimi jonkin aikaa. En muista mikä operaattori oli siihen aikaan.
   
 5. hatyri

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/5/06
  Viestit:
  191
  Tykkäykset:
  0
  Itsellä on tuolla gprs-käytössä 2001 vuoden malli.. akku on alkuperäinen ja lopussa kestäen vain kaksi päivää kevyttä käyttöä ja päivän normaalikäyttöä.

  Eipä puhelimen kanssa olle ollut mitään ongelmia sinä aikana kun oli varsinaisena pääasiallisena puhelimena. Alkuun oli totuttelu kosketusnäyttöön. Lopulta sen kanssa kirjoitus onnistu paljon paremmin kuin tavallisen kännykän kansssa. Puhelin käyttöön kävi pelkkä sormikin, joten tikkua ei tarvinnut kaivaa esiin puhelimesta.
  Harmi ettei kyseisestä puhelimesta ole tullut päivittynytttä versiota värinäytöllä ja nykyisillä herkuilla.

  Eräällä tavalla tossa oli kännitestarien esto kyllä :D. Käsialaa kunnei kännissä puhelin tunnistanut nopeimmalla tunnistuksella ja piti käyttää näytöllä olevaa tökittävää näppistä kynällä.
   
 6. must1

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  167
  Tykkäykset:
  0
  Pari värinäytöllistä mallia lienee ollut maailmalla tarjolla, mutta nykyherkkuja ei tietenkään ollut.

  Oli tossa vanhassakin hyvät puolensa, varsinkin puhelintoiminnot oli mielestäni paljon helppokäyttöisemmät kuin esim. HP iPaq pda-kännyssä, jota joskus testailin.
   

Jaa tämä viestiketju