kertokaa hyviä communicator sivuja

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Sunspire, 3/8/04.

 1. Sunspire

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/3/04
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  0
  Oman aikani kuuklettelin, mutta mitään tämän kaltaisia sivuja commulle ei tullut vastaan. Kertokaapa siis hyviä sivuja, joissa on runsaasti commusoftaa ja muuta mielenkiintoista tarjolla. Tuolla palmgearissa on niin paljon kamaa, että se on jouduttu jakamaan useampaa kategoriaan ja ala-allegoriaan. Lisäksi sivulla on hyvä haku. Softaa voi hakea myös sen hinnan perusteella. Huom: siellä voi siis hakea vaikkapa pelkkää freewarea, sharewarea tai kaupallista. Vaihtoehtoja on niin paljon, että useimmille kaupallisille ohjelmille löytyy ilmainen vastine.
   
 2. JuhaN Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  16
  www.handango.com

  ...ja sitten sivun vasemman reunan valinnasta Symbian OS ja Communicator 9200 Series...

  =)juha
   
 3. juhilus

  juhilus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  2417
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  SE K750i ja SE P800
  My-symbian.com taitaa olla yksi parhaita, ellei paras sivusto symppari pohjaisille luureille.
  http://my-symbian.com/main/index.php
  Vasemmasta yläkulmasta kun klikkaat communicator section, niin pääsee commu alueelle.
   
 4. Sunspire

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/3/04
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  0
  Kommentti

  Valitettavasti täytyy vain todeta, ettei commulla ole läheskään samaa tasoa olevaa softavalikoimaa kuin palmilla. Kaupallista matskua on kaikki paikat pullollaan mutta hyviä freewaresoftia saa tosissaan etsiä. Palmille pystyi löytämään suht vaivatta hommaan kuin hommaan freewaresoftan. Lisäksi palmille on olemassa mitä epätavallisimpiin erikoistilanteisiin softia. Commun softat ovat vielä enemmän tai vähemmän main stream ohjelmistoa muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Esimerkiksi kunnollinen graafinen laskin on edelleen löytämättä. Käsittääkseni commarissa tulee mukana taulukkolaskin, joten graafisen laskimen tarve saattaa olla hyvin vähäinen. Toisaalta vielä hakusessa on jaksollinen järjestelmä ja fysiikkavakiot. Näihin en varsinaisesti vielä ole ehtinyt paneutua. Jo pelkästään siemens S55:een sai jaksollisen järjestelmän, joten kaippa se nokialaiseenkin saadaan, kunhan vähän ettii.
   
 5. juhilus

  juhilus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  2417
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  SE K750i ja SE P800
  Re: Kommentti

  Juu, ei todellakaan ole, mutta tämä on aivan luonnollista, sillä palmeja on myyty aika pirusti enemmän kuin commuja. Esim. s60-softia löytyy jo tuplasti enemmän kuin commulle, mutta tämäkin määrä kalpenee palmin softavalikoiman rinnalla.
   
 6. Sunspire

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/3/04
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  0
  Winukka

  Mitäs veikkaatte miten mahtaa käydä windowsille? Sehän rupes viimeaikoina valtaamaan kämmenkoneita. En ole tosin vielä tutkinut sen softavalikoimia, mutta luulisi sillekin jo jotain olevan.

  Oma mielipiteeni:
  Nyt noita windows kämmenkoneita on jo aika paljon, joten todennäköisesti niiden softavalikoima kasvaa lähiaikoina. Tämä tietysti riippuu paljolti siitä miten hyvin winukka lyö itsensä läpi markkinoilla. Minä ainakin olen harkinnut tuommoisen windows taskukoneen hommaamista. Vielä kun löytyis semmoinen härveli, joka yhdistää pienen näppiksen luurin, kämmenkoneen ja windowsin.
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Re: Winukka

  On tainut asemansa vakiinnuttaa, ja enään ei kasva, riippuen toki laskutavasta.
  Onhan sille puolelle Softaa tarjolla.
   

Jaa tämä viestiketju