Kello isoksi näyttöön?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jmartisk, 17/11/07.

 1. jmartisk

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/07
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Entisessä Nokiassani sai kellon isoksi näyttöön, kun sitä ei käyttänyt. Nykyisessä 6230i:ssä näkyy pienen pieni töherrys, josta ei saa selvää ilman taustavaloa. Osaako joku sanoa miten sen voi muuttaa isoksi? Esim. jollain sovelluksella (taitaa olla symbian 40 tässä mallissa)?
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Ei, ellei siinä saa näytönsäästäjäksi mitään. Katos mitä vaihtoehtoja siinä on. Välillä on ollu jotain näytönsäästäjä kelloja. Ei se olisi isokaan projekti. Mutta kato onko siinä mitä nyt sitten tarjolla. Ohjeissa ei ainakaan mitään lukenu, että mitä siihen on tarjolla laitteen puolesta.
   
 3. a_ndy

  a_ndy

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/12/05
  Viestit:
  78
  Tykkäykset:
  0
  Täällä oli joskus aivan mahtava ketju näistä näytönsäästäjäkelloista joissa oli monenlaisia malleja ja joku vielä itte tehtyään päivitteli uudempaan versioon niitä. En tässä kiireessä vaan löytäny linkkiä.
  Toimi loistavasti vanhassa S60 luurissa mutta ei nykyisessä 3rd editionissa. Tietääkö joku mistä näitä saisi uusin S60 puhelimiin?
  -Nm "Nokian töherryskelloon kyllästynyt"
   
 4. Eremita

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/05
  Viestit:
  46
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 4
  Itselle on monien eri näytönsäästäjien testaamisen jälkeen päätynyt käyttöön Nokia E65-kännykässäni "Large Time"-niminen näytönsäästäjä, ja hyvin on toiminut. Käyttämättömät pikselit saa muistaakseni pois päältä, aivan kuten Nokian omassa näytönsäästäjässäkin, jolloin näytönsäästäjä kuluttaa vähemmän virtaa. Taustan väriksi saa joko valkoisen tai mustan.

  http://symbianv3.com/large-time-screensaver-s60-3rd-edition

  Tuota ennen käytössä oli TYScrSaver ja siinä käytössä tällainen "teema":
  http://img245.imageshack.us/img245/4205/50995504rw0.png
   
 5. hookoo_

  hookoo_ Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/06
  Viestit:
  1515
  Tykkäykset:
  31
  "The feature to turn off the unused parts of the screen doesn't seem to work on most Series 60 3rd edition phones. Thus, the screensaver might use very much power. Exactly how much it affects the battery life is not known, though.

  On some phones, however, the screen actually is powered down, but it seems to only keep a narrow area active (about as large as the default screensaver), no matter how large area the screensaver reports as being in use. The workaround is to manually turn off power saving for the screensaver in the settings."
  - http://www.martin.st/software/
   
 6. m-m Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/2/04
  Viestit:
  206
  Tykkäykset:
  15
  cClock 1.18 käytössä, hieman epäselvä yleisilme mutta ei tunnu vaikuttavan kovin pahasti e61i:n akun kestoon maksimivirransäästöasetuksilla.

  Signauksen virittely näihin kyllä vähän hölmöä hommaa.
   
 7. JPW™ Vieras

  0   0   0

  Huomasin itsekin omassa puhelimessa, että alkoi kuluttaa akkua melko lailla, joten päädyin takaisin alkuperäiseen kelloon...
   
 8. a_ndy

  a_ndy

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/12/05
  Viestit:
  78
  Tykkäykset:
  0
  Näytti jo loistavalta tämä viestien paljous mutta suruni oli suuri kun huomasin että näissäkin on tämä 3rd edition vitsaus - allekirjoitukset. Löytyykö tuolle mitään helppoa tapaa allekirjoittaa näitä ohjelmia?

  https://www.symbiansigned.com/app/page/preregister
  Täältä mm. olen yrittänyt tehdä tuota mutta ohjeet tuolle sivulle ovat järkyttävän pitkät ja rekisteröinti kolumbuksen tai gmailin osoitteella ei edes onnistu : (

  Voiko uusimpiin S60 luureihin ohjelmien asennus todella olla näin järkyttävän vaikeata? Tuntuu uskomattomalta että nykyään lähes mikänkään ohjelman asennus ei onnistu ongelmitta. Todella monen hyvän ohjelman käyttö on tyssännyt tekstiin: "Unsigned software"
   
 9. Andersen

  Andersen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/3/05
  Viestit:
  372
  Tykkäykset:
  0
  Minulla olisi tunnukset SymbianSignediin ja certin hommaaminen onnistuisi. Siinä on vain sellainen homma että salasanan muistan mutten käyttäjätunnusta.

  Prkl.
   
 10. Johan_

  Johan_

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/06
  Viestit:
  605
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Eipä tuo allekirjoittaminen ole loppujen lopuksi kummoinenkaan prosessi, esim. tuolta matkapuhelimet-osoista löytyy hyvinkin selkeät ohjeet.

  Tosiaan tuo symbiansigned vaatii "ei ilmaisen" sähköpostin, esim itse rekisteröidyin koulun sähköpostin kautta ja kaikki muutkin vastaavat kelpaavat kyllä.
   
 11. a_ndy

  a_ndy

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/12/05
  Viestit:
  78
  Tykkäykset:
  0
  Juu, pitänee vissiin metsästellä jostain tuollainen kelpaava osoite tai delegoida rekisteröinti eteenpäin :D

  Tuo Eremitan mainitsema TYScrSaver ainakin olisi ehdoton asennus heti kun sais allekirjoitukset toimimaan. Tuon joku teema oli juuri vanhassa puhelimessa ja näyttäisi nyttenkin olevan saatavilla useampia versioita.
   
 12. qwef

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/07
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Ainakin Mymail.fi-palvelun @rumil.us-päätteinen osoite kelpasi mainiosti! Postilaatikon rekisteröintikin on helpoin mahdollinen, palvelu ei kysy kuin halutun osoitteen + salasanan sekä captcha-tarkistusnumeron.
   
 13. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  niin sä saat sieltä tilin salasanan jos muistat oikean email osoitteen siihen forgot password linkkiin
  tänne siis
   

Jaa tämä viestiketju