1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Kehittyneet äänikomennot

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja 3GN80, 7/7/06.

 1. 3GN80

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  En oo vielä saanut tätä (N80) kännyä (tulee vasta 31 viikolla :(() Mutta voiko eri toimintoja ohjata omalla äänellään, vai mitä noi "kehittyneet äänikomennot" oikein tarkottaa ???
   
 2. Juunaz

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/8/05
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Jokaiseen äänikomentoon on laitettu jo valmis ääni, joka on tämä tv:stä tuttu puhuvapää, kulkee täällä nimellä syntentisaattori, joka myös sanoo soittajan nimen kun hän soittaa :p

  Ne jopa toimivat, kun sanot ihan normaalilla äänellä esim bluutuuth niin se tunnistaa ja avaa bluetoothin.. :)

  Lisäys: Tommosta kevyttä bugahdusta tästä löytyy sillä näyttäis olevan softassa joku koodi että sen on pakko löytää joku, eli ihan sama mitä sanot niin se löytää jonkun, esim riksrakspoks --> soittaa Toivonen..
   
 3. Hedgehog

  Hedgehog Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  9   0   0

  Liittynyt:
  15/10/04
  Viestit:
  4017
  Tykkäykset:
  39
  Puhelinmalli:
  S7 Edge, iPhone6
  Itse olen huomannut tässä toiminnossa tosi suuria eroja Nokian kännyjen välillä.

  N70:nessä kun huutelin normaalilla äänellä nimiä tuohon toimintoon BT HF:n kautta, ei mennyt yksikän niistä oikein, ja vielä lisätäkseni ne menivät aivan hukkaan; Pekka nimen luuri saattoi tunnistaa Pizza Kebabiksi.

  Mutta tuossa tovi sitten kokeilemassani Nokia 6131:sessä tämä toiminto pelitti aivan loistavasti ja tunnisti pitkiä ja monimutkaisempiakin nimiä todella hyvin, tosin silloin tuli puhuttua kännyn omaan mikkiin.

  Eli voihan tästä päätellä että vika saattaa olla että BT HF:n kautta annetut nimet tulevat vääränlaisena luurille, ja vika olisi siis siinä. Harmi jos niin, koska en osaa kuvitella että toimintoa tulisi hirveämmin muissa tilanteissa käytettyä, kuin siis juuri vaikka autoa ajellessa ja BT HF:n kautta.
   
 4. ScorpioN^

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/10/03
  Viestit:
  283
  Tykkäykset:
  0
  Kannattaa laittaa lempinimeksi yksinkertaisempi nimi, ja sanoa se äänitunnistetta sanottaessa niin toimii hiukan paremmin. :)
   
 5. Juunaz

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/8/05
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Mulla kyllä tunnistaa kaikki ihan oikein vaikka onkin esim etuja sukunimi samassa, mutta se vain että jos sanot sinne jotain randomia niin silti se ottaa jonkun niistä, se toiminto pitäis poistattaa käytöstä..
   

Jaa tämä viestiketju