Mobiili.fi Katso kuvat: Google taisi jo paljastaa ensimmäiset otokset tulevan huippupuhelimensa kameralla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Googlen sivustolla esitettävät kuvat on myös mahdollisesti otettu Pixel-puhelimella.


  Googlen tulevasta 4. lokakuuta ohjelmassa olevasta julkistustilaisuudesta kertova madeby.google.com-sivusto on paljastanut samalla todennäköisesti jo ensimmäiset tulevalla Google-puhelimella otetut kuvat.

  Sivustolla nähdään Googlen alta artikkelin lopusta löytyvän televisiomainoksen tavoin tulevia Pixel-puhelimia muodoltaan muistuttava kulmistaan pyöristetty suorakulmion muotoinen alue toistamassa kuvia. Lähdekoodista kuitenkin paljastuu kaksi piilotettua lisäkuvaa, jotka muista kuvista poiketen ovat täysikokoisia.

  Kuvat ovat kooltaan 12,3 megapikseliä ja kun tuleviin Pixel-puhelimiin on huhuttu 12 megapikselin kameraa, vaikuttaa tilanne melko selvältä: alta löytynevät ensimmäiset julkisesti julkaistut otokset Googlen tulevalla puhelimella. Kuvat ovat tarkalta kooltaan 4048×3036 pikseliä.

  Myös muut sivustolla esitettävät kuvat voivat olla Pixel-puhelimella otettuja, mutta nämä näkyvät kuvat ovat pienennettyjä ja pakattuja.

  Googlelta odotetaan Pixel- ja Pixel XL -puhelimia, jotka eroavat näytön kooltaan – pienemmässä 5 ja suuremmassa 5,5 tuumaa. 12 megapikselin takakameran lisäksi etukameran odotetaan olevan 8-megapikselinen ja lisäksi Pixeleiden tarjoavan Qualcommin Snapdragon 820/821 -järjestelmäpiirin, 4 gigatavua RAM-muistia sekä muun muassa sormenjälkitunnistimen. Selkeät live-kuvat puhelimista vuotivat julkisuuteen lähes yhtäaikaisesti tulevan julkistustilaisuuden vahvistamisen kanssa.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju