Kastunut N73ME

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Petsku88, 11/12/07.

 1. Petsku88

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/12/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Eli pääsi tossa pari viikkoa sitten alkuvuodesta hommattu Saunalahden kytkykapula N73 Music Edition putoamaan drinkkilasiin kaverin hienoisella avustuksella.
  Noh, yritin kuivailla ja puhdistaa puhelinta kotikonstein, akku ja sim-kortti pois jne. Puhelin pelitti kyllä muutamaa näppäintä lukuunottamatta, mutta verkkoon ei ottanut yhteyttä. Sitten puhelin huoltoon ja puhdistivat isopropanolilla ja vaihtoivat jonkin lähettimen tai jotain sekä näppäinmoduulin, kuuluvuutta ei ota kuulemma vieläkään.
  En ole puhelinta vielä hakenut, 40e lasku tulee kun haen. Mahtaakohan olla siis mitään toivoa että rupeis se kuuluvuuspuoli pelittämään vielä ajan kanssa.
  Ja jos ei, niin saakohan tota myytyä pois johonkin hintaan, kun kaikki muu kuitenkin laitteessa pelittäis. En oikeen tee mitään kännyllä, jolla ei voi soittaa ja tekstata.

  Kiitollinen, jos joku vaivautuu vastailemaan!
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Ei pelaa jos ei puhdisteta kunnolla ja toisekseen, se voi joutua semmosen eteen, että on alettava vaihtamaan kokonaisia piirejä. Semmonen kun tilttaa, menee pirusti toimintoja nurin. Välttämättä vika ei ole sielä missä se oletetaan olevan. Yleensä käy niin, et menee uuden puhelimen hankinnaksi. Siitä huolimatta vaikka putsaus onnistuisi, se on uusittava jonkin ajan kuluttua. Vaikka puhelin toimisi, se toimii miten sattuu. Eli 1 päivä tai 5 vuotta. Ei voi tietää. Hyviäkin kokemuksia on saatu, mut se on aina tapauskohtasta. Tollaset hommat on oikeesti tehtävä todella huolella. Muuten tulos on hyvin herkästi plus minus 0. Ehdotan että myyt sen varaosina ja ostat uuden. Kalliimaksi käy kaikki muu mitä et itse osaa.
   
 3. Liizteri

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/07
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Kannattaisi vielä kokeilla ultraäänipesua. Jos ei sillä lähde pelaamaan, on luuri entinen.
   

Jaa tämä viestiketju