1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Kastunut/ hapettunut 9500:nen

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Janne82, 9/11/05.

 1. Janne82

  Liittynyt:
  16/2/04
  Viestit:
  28
  Tykkäykset:
  0
  Terve!
  Mitäs mahdollisuuksia herätellä henkiin vielä? On tehty ultraäänipesu muttei tehonnut. Tänään otin puhelimen palasiksi ja vedin piirilevyt hammasharjalla pahimmista hapettumista pois. Hapettuma kohta oli suhteellisen pienellä alueella.
  Nyt puhelimen sisänäyttöön tulee Nokia logo hetkeksi kun laittaa akun paikalleen, mutta muuten mykkä. Ideoita puhelimen piristykseen! Kiitti!

  -Janne
   
 2. snb69

  Liittynyt:
  11/7/04
  Viestit:
  294
  Tykkäykset:
  0
  Aika epätoivosta saada kalua tosta. Kyseessä kuitenkin monikerrospiirilevy ja mikropiirejä joiden alle ei voi nähdä. Saattanut syöpyä linjoja kerroksien välistä poikki yms. vaurioita joita on mahdoton havaita. Ongelmajätettä sanoisin..

  Eikö oo kotivakuutusta?
   
 3. Miqqo

  Liittynyt:
  6/11/04
  Viestit:
  358
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  -
  Kokeile uittaa isopropanolissa. Ja pese mahdollisimman puhtaaksi koko piirilevy.
   
 4. samumanu Vieras

  Kyl ton korjaus on aivan mahollista ja luulen et jopa onnistuukin jos on ihan huollon ammattitaito/osat/välineet. Kastuneista kumminki suurimman osan saa kuntoon..
   
 5. snb69

  Liittynyt:
  11/7/04
  Viestit:
  294
  Tykkäykset:
  0
  Kaikki on mahdollista mutta jotkut asiat vaan todella epätodennäkösiä.
   
 6. samumanu Vieras

  Olen tommosenkin tapauksen korjannut eli kokemus puhui, huollossa en työskentele mut tieto taitoa on ja paikka missä korjata löytyy. Mitäänhän ei 100% varmasti pysty sanomaan eikä puhelimia netin kautta korjaamaan..
   

Jaa tämä viestiketju