Karuselli pyörimään – Instagramiin uusi ominaisuus ahkerille kuvaajille

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
q-100-700x411.png


Instagram on tuonut käyttäjilleen mahdollisuuden julkaista kerralla useita kuvia tai videoita. Kuvia tai videoita voi ladata jopa 10 kerralla, ja muut näkevät ne ikään kuin pyörivässä karusellissa. Aiemmin vastaava toiminto on ollut tarjolla mainostajille, mutta hiljattain Instagramin Android-sovelluksesta piilotettuna löytynyt ominaisuus on nyt julkaistu myös yksityiskäyttäjille.

Enintään 10 kuvan tai videon julkaisulla voi esimerkiksi tehdä kuvakoosteen juhlista tai vaikkapa ruokareseptin esittelyn useampaa kuvaa käyttäen.

”Karusellin” lataaminen käy helposti, kuvailee Engadget. Kun yhden kuvan on palveluun ladannut, tulee alakulmaan esille pieni kuvake, jota painamalla pääsee valitsemaan enintään yhdeksän muuta kuvaa tai videota, jotka tulevat samaan julkaisuun. Kuvien ja videoiden järjestystä julkaisussa voi myös muuttaa mieleisekseen. Kuvien henkilöitä voi merkitä kuvakohtaisesti ja filttereitä voi halutessaan käyttää joko kaikkiin julkaisun kuviin tai valita joka kuvaan eri filtterin. Muut käyttäjät huomaavat julkaisun sisältävän useita kuvia alaosan sinisistä pisteistä, ja kuvia ja videoita pääsee selaamaan sivusuunnassa pyyhkäisten.

Muutamia rajoituksia uudessa ominaisuudessa on ainakin vielä. Instagram rajaa kaikki kuvat ja videot neliömuotoon, ja kuvatekstit sekä hashtagit eli aihetunnisteet kattavat aina koko julkaisun, eli niitä ei voi tehdä kuville erikseen.


Ominaisuus on lähiviikkojen aikana tulossa Instagramin Android- ja iOS-versioihin, ja Windows 10 -sovellus seurannee pian perässä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom