Kannattako hommata iPhone 6 Nexus 5 tilalle?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja zimii, 13/10/14.

 1. zimii

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/10/14
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  LG Nexus 5
  Oon jo pari vuotta miettiny hommaavani uusimman iPhonen. Nyt ois tarpeeks painava syy hommatakkii se ku näytönkii koko kasvanu kiitettävään. Mut mites niitä kokemuksia? Oon vähä lueskellu täältä mut onko ketään kellä ois sekä Nexus että uusin omena ja osais vähä vertailla heikkouksia ja vahvuuksia näitten välillä?
   
 2. Hedgehog

  Hedgehog Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  15/10/04
  Viestit:
  4044
  Tykkäykset:
  46
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5T
  On tuo Android sen verran hyvä käyttis että en lähtis vaihtamaan ellen olisi todella pettynyt esim. Nexus 5:n akukestoon tai kameraan..
   
  Qwerty321, Taker and Konttainen like this.
 3. cinse

  cinse Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  29   0   0

  Liittynyt:
  19/7/12
  Viestit:
  8927
  Tykkäykset:
  4846
  Puhelinmalli:
  onhan noita
  Tää on taas tää makuasia. Itse odottelisin android ällää. Nyt varsinkin kun näkyy täälläkin olevan aika hyvin valitusta ios8:n bugisuudesta (joo on niitä androidissakin) ennenku joku pääsee sanomaan. Parempi kamera ja akkukestohan iipponissa on. Käyttiksen voi sitten jokainen itse päättää onko se heikkous vai vahvuus. Näytöt aika lailla samaa tasoa omaan silmään. N5 tietty hieman sirompi. Mutta muokattavuus on tällähetkellä vielä parempi kun ios8 ei ilmeisesti oo vielä jailbreakkia ja cydiaa saanut.
   
  JPL tykkää tästä.
 4. Vildi

  Vildi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  20   0   0

  Liittynyt:
  31/3/14
  Viestit:
  463
  Tykkäykset:
  140
  Puhelinmalli:
  S8
  Vaikka itse sytyn enemmän anteroon, niin sanoisin että kokeile ihmeessä! Tekee välillä ihan hyvää välillä vaihdella käyttistä ja ymmärtää paremmin negatiiviset ja positiiviset puolet, etenkin jos aikoo huudella jommankumman paremmuudesta :D

  Saat kuitenkin sitä mitä siitä sanotaankin, eli laadukkaan puhelimen hyvillä ominaisuuksilla ja erilaisella (joskin tylsällä omasta mielestä) käyttöjärjestelmällä :) Ei Applenkaan valinnassa ohi voi kovasti mennä, ja onhan niillä aika hyvä jälleenmyyntiarvokin mikäli aluaa palata takaisin anteroon
   
 5. zimii

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/10/14
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  LG Nexus 5
  Kyllähän tää nexus 5.n kamera on huonompi mitä oon tottunu käyttämään mutta ei se nii paljoo häirihe itessää et pitäs sen takia vaihtaa, eikö myöskää akun kesto :D molempiin oon ollu iha tyytyväinen ja myöskii androidiin itessää. Ja varsinkii nyt ku tää ÄLLÄ tulee ni kattoo muuttuuko mielipide että haluaako sitä sitte luopua ees androidista :D mutta nii totta mitä vildi sano välillä on hyvä vaihtaa ja todennökösesti seuraava puhelin onkii sit joko toi i6 tai tuleva iphone 6s tai mikä ikinä onkaa.
   

Jaa tämä viestiketju