Kannattaako vaihtaa iPhonesta Windowsphoneen??

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja kaBu, 19/12/11.

 1. kaBu

  kaBu Truu Apöl Faniboi

  Palaute - 100%
  44   0   0

  Liittynyt:
  21/7/09
  Viestit:
  6198
  Tykkäykset:
  2815
  Puhelinmalli:
  iPhone X Silver
  Elikkä oon täs ny jo jonkin aikaa miettinyt että pitäisikö sitä windowsphonea sit kokeilla koska vähän tekisi mieli vaihtelua tähän iphoneen (käytössä siis 4S). Mutta mutta mitään kokemusta ei wp:stä ole niin kaipaisinkin jotain yhteenvetoa ios vs. Wp. Iphonessa parhaimmiksi ominaisuuksiksi koen sulavan käytön, netin selaus etenkin 3g yhteyksillä loistavaa ja kuuluvuuskin nykyään hyvällä tasolla. Softa tarjonnalla nyt ei juuri ole merkitystä ku ainoot mitä käytän säännöllisesti on tapatalk, spotify ja youtube ja kai wintoosasta ainakin spotify ja youtube löytyy. Ja tällä hetkellä se kiinnostavin wp luuri olisi htc titan. Pistäkääpäs molempia käyttäneet tai juttuja enemmän lukeneet jotain listausta ja omia kokemuksia jos olette vaihtaneen ios -> wp tai toistapäin :)
   
 2. Dotzki

  Dotzki VIP

  Palaute - 100%
  88   0   0

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  6232
  Tykkäykset:
  1274
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Kannattaa kokeilla ainakin, vaihtunee takaisin kuitenkin :). Mutta juu, netin selaus on titanissa hitaampaa, joskin muuten ihan miellyttävää. Ei se oikeen muuten selviä kun kokeilemalla. Joillekin wp on se hienoin ja paras. Joillekin ei taas maistu. Sovellustarjonta ei ole kuten sanottu aivan yhtä hyvää. Ja näppäimistö on wp:ssä kyllä hyvä.
   
 3. Axefield

  Axefield Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  17   0   0

  Liittynyt:
  25/7/07
  Viestit:
  6021
  Tykkäykset:
  2201
  Puhelinmalli:
  6S
  Ei kai tähän muuta voi sanoa kuin, että älä ainakaan myy sitä iPhonea pois, niin säästyt uuden ostolta parin päivän päästä.
   

Jaa tämä viestiketju