kannattaako hankkia 6131 NOKIA ? ?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja mirja2, 11/12/06.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. mirja2

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/12/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Hei!
  Olen vaihtamassa kännykkää toimivaan, kestävään, läppämalliseen, helppokäyttöiseen ja sellaiseen kamerapuhelimeen, jonka kuvia voi vaikka tulostaa tietokoneella (selviä kuvia).
  Kannattaako hankkia Nokia 6131, vai onko se "telakalla" siis huollossa enemmän kuin minulla käytössä ja onko sillä kameralla mitään tekoa?

  Minulle kun puhelimen vaihto on investointi, jolla tulisi pärjätä taas ainakin 2-3 vuotta.

  Kiitos etukäteen sekä mukavaa joulun odotusta!
   
 2. Hedgehog

  Hedgehog Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  15/10/04
  Viestit:
  4044
  Tykkäykset:
  46
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5T
  Terve. Jos englannin kieli taipuu niin täältä löydät hyvän ammattilaisten tekemän suosittelu katsauksen tiettyjä toimintoja hakeville käyttäjille, laajalti monesta eri hintaluokasta.

  Editors Choise valinnat ovat laajojen testien tuloksena kategoriansa parhaaksi valittuja puhelimia, ne edustavat parasta mitä Euroopan markkinoilta tällä lomakaudella löytyy.

  Ja jos oman mielipiteen saan sinulle heittää; niin 6131:sen kameralla ei mielestäni oikein saa tulostulaatuisia otoksia, suosittelisin että tähtäät vähintään 2:n megapikselin kameralla varustettuun puhelimeen. Esim. Sony Ericsson K750i on mielestäni tällähetkellä hyvällä hinta/laatu suhteella, mitä tulee kameran laatuun. Jos erityisesti haet Nokialaista, voin suositella kameransa puolesta N70/N73/N90/N93. Ovathan nuo aivan eri hintaluokassa kuin 6131, mutta Nokia on keskittänyt parhaat kameransa näihin N-Sarjan high-end malleihin jotka sisältävät sellaisen arsenaalin muitakin kehittyneitä toimintoja että ne valitettavasti ovat hieman tyyriimpiä.

  Jos "läppä" on sinulle se must juttu, ja pidetään mielessä mahdollisimman hyvä kamera mutta kuitenkin edes jotenkin järkevä hinta, ehdotan: Samsung Z540, Motorola V3x, Sony Ericsson Z610i & Nokialta alkuvuodesta kauppoihin saapuvaa L'Amoure malliston 7390:aa.

  Ja mitä "telakalla" olemiseen tulee, on viat yleensä kovin yksilökohtaisia. On hyvin vaikea sanoa olisiko 6131:sesi jatkuvasti huollossa, se riippuu paljon tavasta jolla puhelinta käyttää ja onko kohdalle sattunut hyvin koottu ja toimiva malli. Nimierkillä: omistanut tusinoittain eri puhelimia eri valmistajilta viimeisien vuosien aikana ja ainoastaan yhden mallin olen joutunut lähettämään huoltoon korjattavaksi. (Ja se ei ollut Nokia merkiltään.)

  Toivottavasti vastauksestani oli hyötyä, jouluja sinnekkin! :)
   
 3. Nokkeli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  23/7/06
  Viestit:
  1194
  Tykkäykset:
  25
  Puhelinmalli:
  SGS6
  Minusta kamera ihan kelvollinen ja kätevää siirtää kuvia bluetoothilla tietokoneelle. Musiikkia tai radiota en juurikaan kuuntele. Hyvät näytöt ja näppäimet.
  kivoja teemoja voi netistä ottaa...
  Oma puhelin ollut kerran huollossa ja nyt jo vaihtui huollon kautta samanlaiseen uuteen, mutta silti puhelin minusta hyvaä. Ainoo miikka mielestäni akun kesto. Mut onhan meillä virtaa..
  Etukäteen vaikea tietää tuleeko huolto reissuja. Sama se minkä mallin valitsee niin vikoja voi tulla.
   
 4. personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Vaimolla ollut tämä puhelin nyt pari päivää ja on ainakin alustavasti hyvin tyytyväinen. Kehuu erityisesti näyttöä ja näppäimistöä. Kameralla ei juuri ole vielä kuvia räpsitty, joten siitä mahdoton sanoa.
   
 5. yepp

  yepp Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  32   0   0

  Liittynyt:
  30/10/03
  Viestit:
  2101
  Tykkäykset:
  68
  Puhelinmalli:
  Samsung galaxy S8+
  Voi kyllä unohtaa tuon puhelimen jos haluaa puhelimen jonka kameralla jotain tekee, minun mielestä tuolla ei kovin selviä kuvia tule ja suurin ongelma ainakin vaimokkeen puhelimessa oli että värimaailma oli ihan persiillään.

  Nokian simpukat eivät myöskään ole mitään maailman tukevimpia, eli tiedä sitten tuon nappi systeemin kestävyydestä. Meidän taloudesta tuo puhelin lähti loppujen lopuksin sen vuoksi vaihtoon, ku sitä näyttöä sai joka puhelun jälkeen putsata mikrokuituliinalla että sai taas selvää. Näytössä kun ei ole sitä suojamuovia...
   
 6. SakkeK

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  24/9/05
  Viestit:
  76
  Tykkäykset:
  0
  Loistava näppis ja käyttöjärjestelmä, erinomainen näyttö.

  Mukava käyttää siis, ja tukevin Nokian läppämalleista tähän asti. Ei nitise eikä natise, ihan vakuuttavaa tekoa. Mustan värinen tuntuu jotenkin tukevammalta (erikoispinnotteensa takia) verrattuna muihin väreihin.

  Olen tulostanut pari koekuvaa 10x15 cm kokoon, ja ainoastaan hyvässä valossa otettuja voi pitää kohtuullisina.
   
 7. Jollemi

  Jollemi Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/8/02
  Viestit:
  10518
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia kapuloita
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju