kannaattaako ostaa LG KF 510?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja NokimaR, 12/1/09.

 1. NokimaR

  NokimaR

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/4/07
  Viestit:
  63
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N70 Elisa
  Siis peruskäyttäjän näkökulmasta... kosketusnäyttö kiinnostais ja toi ois halvin vaihtoehto ku rahat vähissä...
  http://www.gigantti.fi/is-bin/INTER...il&Selected=Specifications#tProductTabcontent
  edit: Tukeekohan tuo Javaa?, ois meinaan hyödyllinen ominaisuus.
  edit2: Vai sitten mieluummin http://www.gigantti.fi/is-bin/INTER...il&Selected=Specifications#tProductTabcontent tämä? kumpi "parempi" pieneen nettiselailuun? Ja onkos tuossa LG KU990 Viewty Blagissa olleenkaan näppäimistöä? Ps: harrastan pienimuotoista kuvaamista puhelimellakin...
   
 2. _nikko

  _nikko Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  1/12/08
  Viestit:
  423
  Tykkäykset:
  25
  Puhelinmalli:
  S7
  Viewtystä omakohtaista kokemusta:
  Kamera tuntuu huonommalta, Kuin SE K800i:n 3,2mpix kamera. En ole tosin kokeillut siirtää kuvia isommalle näytölle. Ihan mukiinmenevähän tuo kamera toki on, mutta vaikka mainostetaan 5mpix kamerana niin tässä huomaa, että pikselit eivät kerro kaikkea.

  Puhelimen omasta nettiselaimesta en pidä yhtään. Kuvakkeet ovat usein niin pieniä, että niihin ei meinaa osua edes kynällä, sormesta puhumattakaan. Näppäimiäkin kun ovat vain nuo vihreä ja punainen luuri, poistonäppäin, näppäinlukkonäppäin sekä kameran nappi. Ja takaa löytyy sitten tuosta kameran linssin ympäriltä tuo tsoomaus/selaus ohjain (en nimeä nyt muista). Varsinaista näppäimistöä ei ole. Selausongelma poistui lataamalla opera minin, jossa on alhaalle tungettu vielä selausnäppäimet, jos et saa klikattua kuvaketta, tai muuten haluat nuolilla käyttää selainta. Tuokin tosin aluksi takkusi ja piti muuttaa yksi asetus kännykästä ja luoda uudet selainasetukset.

  Akku on shaissea Viewtyssä. Pitää olla virransäästötila päällä koko ajan niin se kestää kyllä jopa pari päivää, mutta jos ei niin saat akun puolessa päivässä tyhjäksi. Tuohan siis himmentää näyttöä melko paljon ja kirkas valo palaa ehkä kolme sekuntia, sitten himmenee hitusen.
   

Jaa tämä viestiketju