1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Kampanjatarjouksien luvattu maa

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Gospelist, 27/6/02.

 1. Gospelist

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  349
  Tykkäykset:
  0
  ...tuntuu olevan ainakin Suomi. Avasin tänään jo kolmannen liittymäni, Radiolinjan, joka minulla tosin on ollut vielä joskus viime elokuussa. Ajattelin vain että ei tätä tarjousta (50 euroa puheaikaa + 9 kk ilmaisia käyttömaksuja) voi jättää käyttämättä, samoin kuin ajattelin avatessani Telia Dualin liittymän saadessani 170 euroa. Että ei voi kuin ihmetellä tätä systeemiä... mutta mikäs siinä, kyllä se mulle sopii. :)
   
 2. merzy77

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  824
  Tykkäykset:
  2
  Lieneekö ulkomailla??

  Lieneekö ulkomailla moista touhua ollenkaan. Nyt lähikuukausien aikana kaikenmaailman kylkiäisten sun muiden tarjousten kanssa kilpailevat operaattorit kiihtyvällä vauhdilla. Mihinkähän tämäkin johtaa???
   
 3. muokkedee Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Re: Lieneekö ulkomailla??

  Operaattorisotaan? Siitähän nähtiin alkumetrit, kun Radiolinja pommitti Telian asiakkaita tekstiviestein sillon kun kortteja piti vaihtaa.

  Sillon sai nauraa ainakin tarpeeksi. Telialta tuli ensin tekstiviesti, että vaihda korttisi huomen aamulla ja jatkat tutussa ja turvallisessa Telian verkossa. Ja Radiolinjalta tulee perään: Mieti vielä kerran vaihdatko uuden korttisi. Vastaa viestiin OK ja jatka Radiolinjan luotettavassa verkossa.

  Tuo oli aika ikävää, mutta hauskaa ainakin silloin. Ja nuo ei ollut ainuat viestit, mitä puhelimeen tuli.
   
 4. tuutinen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  449
  Tykkäykset:
  0
  Löytyy kyllä sitten näitä pieniä pränttejäkin, joita me säälittävät matkapuhelinmyyjätkään emme aina tajua.. =) Vitsi vitsi, mutta Telian tarjous (70 € + ilmanen avaus) ei ole voimassa, jos jossakin laatikon pohjalla vaikka lojuu vanha city. Eli täytyy olla kokonaan uusi asiakas, että edun saa. Tämä on kaiken naurettavuuden huippu, sillä kilpailijoilla saa olla vaikka miten monta liittymää tahansa ennestään ja tarjousaikana avattuun uuteen liittymään saa silti puheajat.

  "uusi Telia -liittymä ilman avausmaksua ja 70 € puheaikaa uuteen Telia-liittymään" ei siis olekaan sitä miltä kuulostaa.. "Uusille liittymäasiakkailleen.." hieman jäljempänä on se ratkaiseva juju, vaikka enpä menis vannomaan että tostakaan tarttis selvää saada.

  Jatkan taistelua puheaikansa uhkaavasti menettämässä olevan asiakkaan puolesta kynsin ja hampain.. =D
   
 5. O.J. Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9496
  Tykkäykset:
  108
  Ja vanhat asiakkaat eivät saa mitään, pe#####!
   
 6. YaRi

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  139
  Tykkäykset:
  0
  Kyllähän Sonera on vanhoja asiakkaitaan joskus muistanut aina latauslipukkeilla...
   
 7. O.J. Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9496
  Tykkäykset:
  108
  Viides vuosi menossa, eipä ole näkynyt...
   
 8. personal jesus Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  No tätä minä vähän arvelinkin, eipä tarvitse käydä hakemassa (vanha Telia City -asiakas).

  On tosiaan naurettavaa.
   
 9. per

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  481
  Tykkäykset:
  4
  Tuo väite on kuultu aikasemmin mutta en tunne ketään joka olisi joutunut tuolaisen kohtelun uhriksi, esimperheen sisällä 10 soneran liittymää joista vanhin vuodelta 1984 vaan ei pä ole näkynyt mitään ilmaisalennuksia, kahteen liittymään on tullut duo-päivityksen myötä vähän puheaikaa mutta that´s it!

  pitäisiköhän pistää kysely foorumiin jos täällä on yhtään sellaista henkilöä jolle annettu "uskollisen asiakkaan" puheaikatarjous
   
 10. RonJeremy

  Liittynyt:
  28/6/02
  Viestit:
  60
  Tykkäykset:
  0
  Kyllähän dna muistaa vähän väliä asiakkaitaan... Ilmaisia puheluita dna:sta dna:han tiettyinä juhlapäivinä, kuten viime joulu ja uusivuosi...
   
 11. bruus

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  54
  Tykkäykset:
  0
  Kyllähän kaikkein järkevintä operaattoreiden kannalta olisi palkita vanhoja "hyviä" asiakkaita.
  Puheaika tarjouksilla, missä kk-maksutkin ilmaisia, saadaan varmaan paljon niitä uusia "huonoja" asiakkaita, jotka edut käytettyään poistuvat taka-ovesta pihalle.
   
 12. Ruupert

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  0
  Tuutinen väittää että , muilla operaattoreilla saa kampanja tarjoukset vaikka olisikin jo asiakas :) . Matkapuhelinmyyjänä sinun pitäisi todellakin lukea nuo pienellä painetut jutut/tekstit tarjousten alalaidasta nimittäin siellä useinkin lukee seuraavaa " tarjous ei koske samalle asiakkaalle tarjouaikana Irtisanottuja/avattuja sopimuksia " . Operaattorista riippumatta ja jos näin olisikin niin kyllähän porukka aloittaisi taas sen tutun 1998 vuoden surffailun ja hakisi niin pirusti liitymiä ja sitä mukaan kun puheaika on läyrytty niin eikun kiinni vai mitä !! :)! Telialla muistaakseni kamppis edut tulevat myös vanhalle asiakkaalle jos käyttäjä tiedoissa on joku alaikäinen käyttäjä tai perhesopimuksen lisäyksessä!
   
 13. Esa Isopahkala

  Esa Isopahkala Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  7672
  Tykkäykset:
  1427
  Puhelinmalli:
  Nexus 5x, Lumia 1020
  Ruupert on väärässä ja tuutinen oikeassa ainakin Soneran kohdalla. Nykyiset asiakkaat avaavat jatkuvasti uusia liittymiä ja saavat kampanjatarjoukset. Rajoituksena on 1 uusi liittymä/asiakas/kampanja.
   
 14. tuutinen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  449
  Tykkäykset:
  0
  Ymmärrän mitä ajoit takaa Ruupert, mutta tarkoitinkin sitä, että ei sulje niitä vanhoja liittymiä sitten tarjousaikana. Eli eihän se siis kovin kannattavaa olekaan aukoa läjäpäin liittymiä, kun kuukausimaksut joutuu kuitenkin maksamaan ja avaus-sulkeminen vie todellakin ne puheajat.

  Kyse olikin siitä, että esimerkiksi vanha city-asiakas voi haluta koko maassa kuuluvan liittymän, josta ei tarvitse maksaa niin paljon kuin cityn 2G -puheluista. Tämmöinen kakkosliittymä.. Ja kaikilla muilla operaattoreilla tämä onnistuu niin, että voi saada puheaikaa paitsi Telialla.

  Eivät ole vielä vastanneet sieltä..
   
 15. timop

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  jo vuodesta 95 sama liittymä eikä oo paljoo näkyny lipukkeita ..kele[/img]
   
 16. Gospelist

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  349
  Tykkäykset:
  0
  Niinpä. Lasken todennäköisesti itsenikin niiden joukkoon. Operaattorit eivät tunnu tajuavan, että nykypäivinä, kun liittymien määrä Suomessa on jo melkoisen suuri, tuollaiset tarjoukset pikemminkin köyhdyttävät kuin rikastuttavat niitä...
   
 17. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9366
  Tykkäykset:
  200
  Nämä kampanjatarjoukset ovat näköjään tavallaan vastine operaattorikytköksille.

  Eli kun ei voida antaa liittymän ottajalle puhelinta ilmaiseksi, niin yritetään voidella asiakasta sitten muilla keinoin.

  Kuten joku jo sanoikin, niin operaattoreiden kannattaisi vähitellen herätä. Saturaatio Suomen matkapuhelinliittymämarkkinoilla on jo erittäin suuri. Uusien asiakkaiden houkuttelemisen sijasta kannattaisi keskittyä pikkuhiljaa uskollisten/vanhojen asiakkaiden muistamiseen.
   
 18. Gospelist

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  349
  Tykkäykset:
  0
  Todellakin veppiksen kanssa samaa mieltä, sillä kohta en enää jaksa noiden tarjousten perässä juosta... saanut tarpeekseni ehkäpä... pikkuhiljaa ois parempi että vanhoja asiakkaita hyvitetään pitkään auki olleista liittymistä esimerkiksi...
   
 19. ebo Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  1500
  Tykkäykset:
  0
  Latauslipukkeita ei ole kukaan tuttavistanikaan saanut, mutta tiedän 300-400€/kk laskutahdilla asiakkaan saaneen Soneralta jopa yhden elokuvalipun.

  Eli te köyhät ette vain soittele tarpeeksi, kyllä Soneralla on näitä merkittäviä etuja. ;)

  t. tero
   
 20. tuutinen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  449
  Tykkäykset:
  0
  Taistelu tuotti tulosta; asiakas sai puheaikansa vanhasta liittymästä huolimatta. =) Ja sain todella selkeän piirroskaavion liitteenä, että kuinka nämä tarjousasiat nyt sitten menevätkään jatkossa. =D

  Heh..
   

Jaa tämä viestiketju