Kamerapuhelinten käyttäjiä kaivataan..

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Jenni, 8/4/03.

 1. Jenni

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Lapin yliopiston teollisen muotoilun yksikössä on meneillään tutkimushanke, jonka tavoitteena on edistää käyttäjälähtöisyyttä tuotteiden muotoilussa. Tällä hetkellä keräämme tutkimusaineistoa ja tässä kaipaisimme apua kamerapuhelinten käyttäjiltä. Aineiston keräämiseksi järjestetään 2-3 ryhmäkeskustelua, joista jokaiseen tarvittaisiin noin viisi osallistujaa. Haastattelupaikkakunnat voidaan sopia osallistujien sijainnin mukaan, mutta todennäköisimpiä paikkoja ovat Helsinki ja Oulu. Mitään korvausta tutkimukseen osallistumisesta ei valitettavasti voida maksaa mutta kaksi Finnkinon elokuvalippua käynee kiitoksesta. Keskustelut on tarkoitus toteuttaa viimeistään viikolla 17.

  Tutkimuksessa ollaan siis kiinnostuneita ihan tavallisten käyttäjien mielipiteistä ja kokemuksista. Mikäli tunnet, että sinulla olisi jotain kerrottavaa aiheeseen liittyen, ota yhteyttä viimeistään 14.4.2003, niin sovitaan sitten tarkemmin yksityiskohdista. Toki minulta voi myös kysyä lisää tutkimukseen liittyen.

  Terveisin,

  Jenni Romppainen

  jenni.romppainen@urova.fi
   
 2. Jenni

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Muutaman ihmisen on hirmuisen vaikea keskustella keskenään eli lisää osallistujia kaipaisin.. Moni on toki kertonut täällä foorumillakin kokemuksistaan mutta porukalla keskusteltaessa anti voisi olla vielä suurempaa. Tutkimuksen tavoitteena siis on saada tietoa käyttäjien kokemuksista niin että jatkossa voitaisiin suunnitella käyttäjien kannalta kaikin puolin parempia puhelimia. Eli vastausaikaa voisi jatkaa tuonne 18.4.2003 saakka.

  Terveisin,

  Jenni
   

Jaa tämä viestiketju