Kamera,värinäyttö,...?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja vp, 14/1/03.

 1. vp

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/03
  Viestit:
  151
  Tykkäykset:
  0
  Onko noista värinäytöistä nyt sit mitään hyötyä,onko ne tarkkoja ja kirkkaita? Entä nuo kamrat sitten,itellä on hyvä digitaalikamera,niin eihän noita kännykkäkameroita voi edes oikein kameraksi sanoa,eikö nuo oo turhan vaikea käyttöisiä ja onko niille edes käyttöä?
   
 2. Filvas

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/9/02
  Viestit:
  629
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Note 4
  Riippuu kai nyt ihan valmistajasta ja mallista, eli se onko näyttä kirkas ja hyvä. Omassa motossa on mukavan kirkas. :p
  Ja eihän noista kameroista olis tarkotuskaan olla valokuvauskoneen korvaajaks, jutun juju on siinä että kännykkä on aina mukana, joten kamerakin. Ja mietin nyt itse mitä käyttöä sillä on että voit ikuistaa miltei kaiken minkä näet. :) Ja lähettää saman tein kaverille.
   
 3. vp

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/03
  Viestit:
  151
  Tykkäykset:
  0
  Kaveri laitto eeriksonin kamerakännykän,mutta ei se oikein ollut vakuuttava. Sit se osti oikean kameran. On se tietenkin kiva kun se kulkee aina mukana,mutta itse päädyin ostamaan digikameran,ne kun ovat nykyään niin pieniä ja keveitä ja vieläpä halpoja,niin se menee taskussa mukana yleensä aina ja sit kun niillä voi ottaa monta sataa kuvaa. Jostain reissusta tai tapahtumasta voi ottaa mielin määrin kuvia ja sit lähettää sähköpostina kotoa kavereille. Milloinhan ne keksii sellaisen digikameran,et sen voi yhdistää kännykkään ja lähettää kännykän avulla kuvat? Tuleeko teillä sit käytettyä sitä kameraa siinä kännykässä?
   
 4. --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  No tottakai tulee käytettyä kun se on aina mukana. Tavallinen kamera ei ole. Niin paljon jäisi kuvaamatta ilman tuota. Parempi se kuva on huonolaatuisena kuin ei kuvaa ollenkaan.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ei se puhelimeen integroitu kamare tuota rajoita mitenkään, päinvastoin.
  Ollut jo 9000i / 9110 ajoista saakka, nykyisin saa jopa BTllä varustettuna, ja on DVkameroita missä BT ja email clientti.
  Kannoin aikaisemmin usein mukana kameraa ja luuria millä sitten pysty lähettään, ja yleensä otin pieniä kuvia. Aina ei se kamera kuitenkaan ollut mukana. Nykyisin on aina, alkuun ei aina hoksannut että voinhan tuosta ottaa kuvan. Ja ennen kaikkea se lähettäminen onistuu heti, ennen ehkä ottikin kuvan jos kamera sattui oleen mukana mutta ei sitten jaksanutkaan sitä lähettää.
   

Jaa tämä viestiketju