kamera+soitin ei toimi n73me

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja 2playa2, 4/1/08.

 1. 2playa2

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/08
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  päivitin mun nokia n73me: n ohjelman. Puhelimen toiminta hidastu selkeesti, ohjelmat käynnistyy pidempään ku aiemmin, ja kamera sekä musiikkikirjasto eivät toimi.. Kun kameralla ottaa kuvan, se jumittaa heti kun on laukaisuääni kuulunut, odottelin aika pitkäänkin, mutta siihen se jumittaa. Kuvakaan ei tallennu kun joutuu buuttaamaan luurin...

  Musiikkikirjasto taas ei päivity vaikka laitoin uusia kappaleita puhelimeen. Se aloittaa musiikkikirjaston päivittämisen, ja yrittää päivittää, mutta vaikka antaisi kuinka kauan tahansa päivittää, se ei löydä yhtään kappaletta. Toinen vika on että puhelin ei tunnista soittimessa kappaleiden nimiä, ilmoittaa vaan kappaleen nimen tilalla "tuntematon esittäjä". Galleriaa selatessa nimet näkyvät. Soittimen kautta kun laittaa kappalelistasta kappaleen soimaan, ja painaa "takaisin", puhelimen pitäisi avata kappalelistan kappaleet näkyviin, mutta nyt puhelin avaa vain valikon jossa on musiikkikirjasto, kappalelistat, esittäjät, albumit yms.

  Mitenhän nuo saisi toimimaan oikein...? Osaako kukaan auttaa?

  buuttaaminen ei auta...
   
 2. Topsu26

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/6/05
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HD2 - Saunalahti
  Puhelimen päivitettyä sen oma muisti tyhjenee ja siinä samalla kaikki rekisterit, eli ohjelmat toimivat hitaasti jos toimivat ollenkaan. Poista kaikki ohjelmat ja asenna ne uudelleen. Epäkelpo rekisteri saattaa myös vaikuttaa kameran nopeuteen. Tai todennäköisemmin muistikortti on alustuksen tarpeessa, ne nääs tuppaavat hitaantumaan aina silloin tällöin, "vanhentunut" muistikortti pistää taas puhelimen jumiin.

  Puhelin saattaa olla tunnistamatta kappaleita jos ne on jossain missä niiden ei pitäisi olla, kuten pilotetussa- tai järjestelmäkansiossa tai sitten kappaleissa on jokin virhe. Jos ne soi koneella niin siirtäessä (PC-suitella) ne ovat mennen rikki.
  "Tuntematon esittäjä" johtunee virheellisestä id3 tagista, joka on todennäköisesti vahingoittunut varmuuskopioitaessa niitä laitteesta tai siirrettäessä niitä takaisin. Olettaen että otit kopiot, tai edes pistit koneen kautta niitä takaisin PC-suiten avulla, kun tuo PC-suite ei mikään paras siirto ohjelma ole.
  Galleria näyttää (muistaakseni) nimet ihan tiedostonimen perusteella.

  Tuo soittimen toinen kummallisuus taas on hyvin todennäköisesti uuden firmiksen ominaisuus.

  Kaikkiin ongelmiin auttaa puhelimen ja muistikortin alustus (vaikka et olisi PC-suiteen koskenutkaan ja muistikortti on päivän vanha), tämän jälkeen kaikki tiedot takaisin jollain muulla kuin PC-suitella.
   

Jaa tämä viestiketju