Kamera, GPS ja 3.5-3.7 näyttö

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja welmur, 29/10/11.

 1. welmur

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  zte
  Tuossa keskeisimmät painotukset, tosin koko tärkein eli tulee olla kompakti. Hintaluokka n. max 400 €, joten mitään high end -luuria en ole hakemassa. Käyttiksen suhteen olen avoin, mutta ehkä android mieluiten.

  Käytän Sports Trackeria, joten toimiva GPS on siksi tärkeä. iPhonessa on kuulemma hyvä, mutta miten mahtaa kestää pakkasta päällytaskussa juoksu- ja hiihtolenkillä? Nykyinen Blade hakee satelliittia turhauttavan kauan eikä oikeastaan löydä ennen kuin buuttaan luurin juuri ennen lenkkiä.

  Entisellä Nokialla tuli napsittua kuvia mutta nykyisellä ei enää, joten kohtuu kamera tulisi olla salamalla sekä autofocuksella. Pitää saada a4-dokumenteista riittävän hyviä kuvia.

  Itselle tämä Bladen koko on optimaali; näppärä kädessä eikä paina lenkillä liikaa. En mielelläni ostaisi kytkyluuria paitsi jos iPhoneen päätyisin.

  Vaihtoehtoina olen miettinyt seuraavia: Desire S, Samsung Galaxy W (ei vielä myynnissä), S-E Xperia neo, iPhone. WP-luureista ei ole käsitystä. Uusi Nokia olisi kanssa vaihtoehto, mutta ei taida tulla markkinoille tähän lähtöön. Onkohan mainutuissa merkittäviä eroja em suhteissa? Desire S tuntuu vankalta, S-E taas 'muoviselta', puhelimen "tuntuma" kädessä merkkaa myös jos en muuta valintakriteeriä keksi.
   
 2. Nicce Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  8/9/04
  Viestit:
  903
  Tykkäykset:
  84
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  N8; hyvä kamera, hyvä GPS ja 3.5" näyttö. Loppuvuodesta Belle siihen vielä.
   
 3. welmur

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  zte
  Kamera ja GPS varmaan kyllä mainiot, mutta voi olla kynnys palata androidista symbianiin. Nettiäkin tulee selattua sentään jonkin verran. Em Samsung W olisi 25 g kevyempi kuin N8, olisiko sitten samassa suhteessa heppoisempi. Saa nähdä koska W edes tulee myyntiin
   
 4. Purkki^

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/09
  Viestit:
  308
  Tykkäykset:
  4
  Nettiä pystyy vallan mainiosti selaamaan ihan symbianin natiivi selaimella. Huomattavasti parempi kuin vähän aikaa sitten, lisäksi belle päivitys tuo siihen lisää parannuksia. Tottakai aina on mahdollisuus asentaa vaikka Opera.

  Hinta-laatusuhde N8:ssa tällä hetkellä kunnossa.
   
 5. ilaril

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  4/12/09
  Viestit:
  242
  Tykkäykset:
  2
  Itseltä myös ääni N8:lle. Loistava kamera, hyvä gps ja nettiäkin selailee ihan hyvin niin omalla selaimella kuin operallakin. Itse en tuosta luovu ennenkuin tulee seuraaja yhtä hyvällä kameralla. Ei vain ole paluuta "kännykkäkameroihin".
  Mitä kynnykseen android -> symbian tulee, niin itse ainakin selvisin kivuitta. Anna auttoi paljon ja mitä Belleä testannut niin ei oikein voisi paremmin asiat olla :)

  P.S. itsellä tuo puhelin on kulkenut mukana niin juostessa kuin lasketellessa ja kaikkea siitä väliltä. Näyttö on toiminut aina, oli sitten käyttö -30°C pakkasessa tai hiestä märkänä juoksulenkin jäljiltä. Eikä ole ollut liian "raskas" tai muutoinkaan tiellä.
   

Jaa tämä viestiketju