Mobiili.fi Kalliimpi huippu-iPhone tulossa malliston huipulle vuonna 2017

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Martin Hajekin näkemys syksyn 2016 uudesta iPhonesta.


  Yksi kovan spekuloinnin aihe tämän vuoden iPhone-julkistusten kohdalla on ollut, tuleeko syksyllä uusia malleja kaksi vai kolme. Huhujen mukaan Apple olisi ollut aikeissa julkaista ”iPhone 7:n” rinnalla myös isommat Plus- ja Pro-versiot, mutta aikeet Pro-version valmistamisesta tiettävästi peruttiin vasta kesän kynnyksellä. Tuoreen raportin mukaan ensi vuonna voitaisiin kuitenkin kolme eri versiota nähdä.

  Applen aikeista perillä olevan tahon sanotaan kertoneen Nikkei Asian Review -sivustolle, että ensi vuonna tulossa olisivat 4,7- ja 5,5-tuumaiset, perinteisellä suoralla näytöllä varustetut mallit, sekä kalliimpi huippumalli. Sen näyttö olisi kooltaan 5,5-tuumainen tai isompi ja reunoiltaan kaareutuva, kuten Samsungin edge-näytöt.

  Huippumallin kaareutuva näyttö olisi OLED-tyyppinen ja Samsungin valmistama. Kahdessa muussa mallissa käytettäisiin kuitenkin edelleen LCD-näyttöjä, arvelee Nikkein haastattelema markkinatutkimusyhtiö IHS DisplaySearchin David Hsieh.

  Jo aiemmin on huhuttu, että Applen puhelinmallisto olisi vuonna 2017 uudistumassa hyvinkin perusteellisesti. Tänä vuonna uusien mallien odotetaan vielä pohjautuvan iPhone 6:n muotoiluun, mutta ensi vuonna tulossa on täysin uudistunut muotoilu ja mahdollisesti lasinen takapaneeli.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju