Kalenteriyhteensopivuus E7 kanssa?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Tommi Varis, 26/11/12.

 1. Tommi Varis

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/8/08
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Ostin vaimolle uuden Lumia 800:n. Vasta kotona selvisi, että kalenterit eivät sovi yhteen - puhelimet eivät osaa edes muodostaa toimivaa bluetooth-yhteyttä toisiinsa. Yritin lähettää kalenterimerkinnän tekstiviestinä E7:sta Lumiaan, mutta se ei toiminut. E7 kyllä sanoi että viesti toimitettu, mutta Lumiassa ei näkynyt mitään. Tavalliset tekstarit toimivat.

  Kysymykseni kuuluu: MITKÄ tällä hetkellä myytävänä olevat mallit ovat kalenterilisesti yhteensopivat E7 Bellen kanssa? Yrittäjinä tarvitsemme kalenteria vähintäänkin yhtä paljon kuin osoitekirjaa, puheluita ja tekstiviestejä.
   
 2. Infra

  Infra Vuoden foorumilainen 2014 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  60   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  26270
  Tykkäykset:
  9586
  Puhelinmalli:
  Vaihtuu jatkuvasti
  Eikö nyt olisi jotenkin helpompaa perustaa vaikka joku Google tili josta voi laittaa jaon päälle molempien kalentereille?

  tosin E7 tuki useammalle kalenterille on sen verran heikko, ettei tämäkään taida onnistua.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  E7 tukee hyvin eri siirtotapoja, SMS, BT, Netin yli. Eli heikkolenkki yleensä toine osapuoli.

  Tarvitko nimenomaan paikallisen siirron, jossa siirretään yksittäinen merkintä laitteesta toiseen, Eli Symbian koneet toki tukee hyvin, esim Nokia 808, 701 (jos vielä jostain saa), Android laitteetkaan eivät ole aivan pihalla. Samoin useat perus ja feturepuhelimet tukevat.

  Jos tarve on yhteiselle kalenterille, niin E7 tukee useita paikallisia kalentereita, eli silloin voisi miettiä jotain pilvipalvelua, jossa yhteinen kalenteri, esim MS, Google, jne. E7 tukee useita synkrnoiti protokollia, mm ns Exchange (tosin muistaakseni vain yksi tili), joka useissa palveluissa tuettu. sille löytyy myös tukea Lumioissa.

  Oman kauppiaan luokse voi mennä kyseleen, kertoa tarpeesta jne.
   

Jaa tämä viestiketju