Kalenterin synkronointiongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Cramer, 3/4/07.

 1. Cramer

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/9/04
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Mistä johtuu kun teen merkinnän Outlookkiin (win xp+sp2, office 2003) alkavaksi klo 8 ja synkronoin sen puhelimeen (N9300i) niin siellä se sama tapahtuma näkyy alkavan klo 7? Jos teen puhelimen kalenteriin tapahtuman alkavaksi klo 8 niin Outlookissa tämä on synkronoinnin jälkeen klo 9. Jostain se saa tuon tunnin eron kalentereiden välille. Tietokoneen ja puhelimen kellot ovat samassa ajassa. Toimistolla on muita käyttäjiä joilla homma toimii normaalisti.

  Mistä olisi hyvä lähteä selvittämään ongelmaa?
   
 2. ijr

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/8/06
  Viestit:
  82
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Nokia N9
  Villinä veikkauksena on kesä-talviaikojen muutos. Toisessa laitteessasi kello on asetettu näyttämään talviajassa kello kahdeksaa, toisessa kesäajassa kello kahdeksaa ja nyt nämä eivät sitten ymmärrä toisiaan. Tai periaatteessa ymmärtävät liiankin hyvin ja ottavat myös tuon vaihtelun huomioon...

  Ja pienenä varmistuksena epäilylleni voisin vielä laittaa linkin Nokian support-sivuille, jonne on ilmestynyt ohjelma nimeltä Nokia Time Zone Upgrader for Nokia. Ohjelmaa kuvaillaan seuraavasti: "The date of the "Daylight saving time" will be changing in certain countries during 2007. This application updates database in the device containing the daylight saving time dates. This will help e.g. in avoiding a conflict in calendar synchronisation if the device and PC are having a different time. Please restart your device after installation for the changes to take effect."

  http://europe.nokia.com/A4144902
   

Jaa tämä viestiketju