Kalenterin synkronointi apua kaivataan.

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja tolind, 27/8/13.

 1. tolind Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  75   0   0

  Liittynyt:
  28/11/03
  Viestit:
  668
  Tykkäykset:
  81
  Käytössä Windows läppäri ja Galaxy SIII Mini. Nämä työnantajan laitteita. Kalenterin, yhteystietojen ja sähköpostin synkronointi toimii Microsoft Exchange Activesyncillä. Näitä hallinnoi firman ATK-osasto, joten suuria muutoksia en pääse tekemään.

  Käytössä on myös pari iOS laitetta ja yksi WP8 laite. Miten saan synkronoitua kalenterin näihin kaikkiin siten että teen merkinnän missä tahansa laitteessa se synkronoituu luotettavasti kaikkien laitteiden kalentereihin.

  En voi asentaa firman Exchange tiliä näihin laitteisiin vaikka käytännössä se olisikin mahdollista.

  Olemassa olevia ulkopuolisten palveluntarjoajien tilejä on Gmail ja Outlook, voin toki uusiakin perustaa mutta jos noilla jommalla kummalla onnistuisi niin olisi hyvä.

  Ajattelin että tämä on ihan helppo juttu ja meinasin synkronoida Galaxylla kaiken Gmailin kalenteriin mutta en sitten osannutkaan.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tuo kuitenkin se käypä tapa, jos mahdollista (luvallista)

  Ei, ei, firman ATK osasta ja ehkä joku muukin vetäisi herneen nenään jos sitä sisältö lähdet edes yrittään ulostaa.

  Jos haluat jokin erillisen privaatti kalenterin jonka pidät erillaan firman jutuista, niin sitten nuokin käy, jos oma ja firman politiikka sallii ne firman laitteisiin.

  Jos omaa erillista lähdet tekeen.

  MS-Googlevälillä, voit ensi katsastaa Outlook.com miten sen saat toimii firman laitteissa SIII ja se läppäri, salliiko politiikka.
  Sen jälkeen katsasu miten OSX/IOS laitteissa. eli sopiva asiakasohjelma ja asetukset.

  Google myös, activesync tuki loppu/tai loppuu ilmaisversiossa, CalDav tuki on, joka tuoreimman WP8 päivityksen myötä myös WP8ssa.
  Outlook.com active sync tuki taasen on vähän ronkeli, eli lähinnä MS omat tuoreet outlook.com tukevat asiakasohjelmat. mobiilissa tukee kilpailijoita (Tarkista miten)
   

Jaa tämä viestiketju