Kalenterimerkintöjen palautus E90?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Harri_, 20/12/07.

 1. Harri_

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/5/04
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Onko kalenterimerkintöjen palautus mahdollista E90- puhelimessa?

  Lähipiirissä tapahtui tapaturma, jossa (käsittämättömän helposti) vahingossa kaikki kalenterimerkinnät poistuivat puhelimesta ja smartmailista.

  Onko palauttaminen mahdollista?
   
 2. m0k0ttaja

  m0k0ttaja Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  3146
  Tykkäykset:
  255
  Puhelinmalli:
  OP3T
  Tietyin reunaehdoin voisi olla. Itselle tulee mieleen ja mitä olen käyttänyt:
  - jos puhelimessa oli muistikortti ja sinne oli tehty muistin varmuuskopio, palauttamalla sen saadaan kalenterikin takaisin
  - PC syncillä voidaan palautella tietoja, jos luurista oli tehty varmuuskopio. Nykyään taitaa olla mahdollista palautella myös osa tiedoista ja tietoja, jotka aluperin oli lähtöisin eri puhelimesta (kuten juuri osoitekirja ja kalenteri)
  - goosynciä voisi myös yrittää käyttää viemällä sinne ensin kalenterimerkinnät (jos esim. samat löytyy jo PC:ltä) ja lataamalla sen jälkeen ne luuriin (näin päin en ole itse kylläkään kokeillut)
   
 3. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  Näitä yksittäisiä tapauksia on sattunut Smartmail & E90 -yhdistelmällä useampia. Kalenterimerkinnät ovat tähän asti kohdalle sattuneissa tapauksissa löytyneet Outlookin roskakorista, josta palauttamalla suuremmilta vahingoilta on vältytty. Ilmeisesti E90:n sekä Smartmailin lokakuun softaversiolla ei tätä ongelmaa enää esiinny.
   

Jaa tämä viestiketju