Mobiili.fi Kaksoiskamera tulossa vain isompaan iPhone 7:ään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Computer Bildin hahmotelma mahdollisesta iPhonen kaksoiskamerasta.


  Huhu kaksoiskameran tulosta ensi syksynä Applen iPhoneen saa jälleen lisäpontta, mutta samalla entistäkin selvemmäksi on tulossa se, etteivät kaikki uuden iPhonen ostajat kaksoiskamerasta pääse nauttimaan. Uusin analyytikkoviesti teroittaa, että kaksoiskamera tullaan näkemään vain isossa, 5,5-tuumaisella näytöllä varustetussa iPhonessa.

  Asialla on jälleen kohtuullisen luotettavana pidetty analyytikko Ming-Chi Kuo, joka MacRumorsin mukaan on povannut, että iPhone 7 -mallit tulevat ulkoisesti seuraamaan edeltäjiään, iPhone 6s -malleja. Suurin rautapuolen uudistus tulee olemaan kaksoiskamera, joka nähdään kuitenkin vain 5,5-tuumaisessa mallissa.

  Kaksoiskameraa on iPhoneen povattu jo pitkään, ja lisävauhtia huhumylly sai tammikuussa, kun juuri Kuo kertoi Applen testanneen sekä tavallista yhden kameran iPhonea että kaksoiskameramallia.

  Huhut kaksoiskamerasta liittyvät läheisesti LinX Imaging -yhtiöön, jonka Apple osti viime vuonna. Yhtiö on kehittänyt järjestelmiä, joissa useampi kamera yhdistyy yhdeksi kokonaisuudeksi, joka voi olla ulkomitoiltaan Applen nykyisin käyttämiä kameroita pienempi ja tarjota esimerkiksi parempaa väritoistoa, paremman HDR-kuvauksen, vähemmän kohinaa tai eri polttovälit eri linsseille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju