Kaksijakoista: Lumiat katosivat Microsoftin Suomen kaupasta kokonaan, Yhdysvalloissa myynti...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Lumia 950 XL.


Microsoft ja jälleenmyyjät ovat jo pitkään yrittäneet päästä eroon vielä varastoissa lojuvista Lumia-puhelimista. Tämä on näkynyt mittavina alennuksina.

Loppuvuodesta Lumiat loppuivat käytännössä täysin jo Microsoftin omasta verkkokaupasta Yhdysvalloissa, Suomessa ja monissa muissa maissa.

Nyt tilanne on edennyt vastakkaisiin suuntiin. Suomessa Lumiat ovat kadonneet näkyvistä koko kaupasta. Navigaation Lumia-linkki johtaa enää vain lisätarvikkeita kauppaavalle sivulle. Aiemmin eri Lumia-mallit näkyivät vielä sivuilla, mutta ne oli listattu loppuneiksi varastosta.

Yhdysvalloissa kehitys on sen sijaan edennyt päinvastoin. Lumia 550, Lumia 950 ja Lumia 950 XL ovat tulleetkin hieman yllättäen vielä uudestaan tilattavaksi verkkokauppaan.

Tapahtuipa viime hetkillä vielä mitä tahansa, on Lumioiden osalta tilanne varsin selvä: loppu on lähellä. Microsoft keskittyy jatkossa toistaiseksi muiden valmistajien Windows-puhelinten myynnin edistämiseen. Mahdollisesti tulevaisuudessa siintävät uuden ajan Windows-puhelimet Windows 10 ARMin myötä. Kenties myös myyttinen Surface-puhelin tulee sillä varustettuna.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom