• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Kaksi ostajaehdokasta jo, enköhän valitse jomman kumman vaihdoosa tulevan yksilön...

HIGHEND

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
34   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2562
Reaktiopisteet
100
Puhelinmalli
XS Max
Kaupan kohde?
V: Pikkuvikainen Nokia E90 Communicator Mocca => Toimivaan N95 (Saa olla kulumaa, ei tarvitse vermeitä)​
Takuu?
Ei​
Kuitti?
Ei​
Kytky?
Ei​
Kunto?
Kohtalainen​
Vaihto?
Vain​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Kohtuullisen siistissä oleva kaikkien matkapuhelmien äiti pienellä vialla.


HUOM: Jos saan vkl huudettua kuoret, hinta nousee. Silloin N95 8GB päittäin (kulunut).


Eli kun kannen avaa puoliasentoon ja siitä normaalia hitaammin eteenpäin, näyttö vipattaa. Tämän jälkeen näyttö välähtää vielä nopeasti mustaksi 10 sekunnin jälkeen. Joskus näyttö jää mustaksi mutta tähän auttaa minkä tahansa näppäimen painaminen. Jos kannen avaa normaalilla hieman reippaamalla tavalla, ei ongelmaa.

Vika ei vaikuta käyttöön juuri mitenkään. QWERTY-kuoressa halkeama kulmassa, ruuvi ja pidike mukaan. Uusia kuoria liikkuu huutonetissä harva se päivä.

Uutta puhelinpuolta olen kokeillut, joten vika on joko näytössä tai saranoissa, jos tuo nyt edes ketään kiinnostaa. Vaihto-ysifemman ei tarvitse olla missään juhlakunnossa, kasigigaseen parinkympin väliraha. Kulumaa saa olla reilusti ja tarvikkeita ei tarvitse olla.

E90:ssä taskunaarmua näytössä, piilottuvat nätisti pks-teipillä. Näppisjäljet isossa näytössä. Halkeama ja ruuvinpuute eivät tee luurista yhtään natisevampaa kuin sen kanssa.

Juuri puhdistettu ja vaihdettu puhelinpuoli uuteen, paljon parempikuntoisempaan. Todella pieneen lisähintaan mukaan varaosa-E90 risalla saranalla ja piirilevyllä, ilman näyttöjä.

Vaihto VAIN N95 / N95 8GB, tietenkin muutakin saa tarjota, mutta käteisellä en myy tällä kertaa, varaluuriksi tämän ostin ja varaluuriksi jää jos vaihtoon kiinnostuneita ei löydy.

Kuvissa pks-teippi viivaimella laitettuna pikkunäytön päällä.

http://irc-galleria.net/user/HIGHEND/picture/118528065

http://irc-galleria.net/user/HIGHEND/picture/118528070

Hintapyyntö?
27900e / Vaihto ;)
Sijainti?
Kotka​
Toimitustavat?
Kirje 3,00e​
Myyjän nimi?
Highend Tukiainen​
Myyjän sähköposti?
yksäri@mpf​
Myyjän puhelinnumero?
-​
 
Top Bottom